Món Esport
L’any nou se li entravessa a l’Espanyol (1-0)
  • CA

El VAR, a vegades, és un autèntic martiri. I ho és, sobretot, quan algunes de les seves decisions no tenen ni cap ni peus. A l’Espanyol li toca el rebre a Las Palmas en un partit marcat per una expulsió rigorosíssima a Lluís López. Només la manca de personalitat d’Ocón Arráiz explica el perquè d’una expulsió difícil de veure fins i tot per televisió. Però el que mana, i sobretot avui, és que l’Espanyol ha sortit endormiscat a Las Palmas i ha acabat caient per la mínima. De poc ha servit la insipient reacció de l’equip per a empatar quan ja estava tot perdut, ni l’aparició (de nou) del VAR per a anul·lar un golàs a Melamed per fora de joc previ de De Tomás (1-0). L’any nou per als pericos comença com ja va començar el 2020, sent un autèntic nyap.

Amb la son a les orelles

L’Espanyol té clar que aquest 2021 és mortal de necessitat. Fer vàlid allò ‘d’any nou, vida nova’ era la millor manera d’encetar una nova etapa a Can Perico. Sobretot perquè es ve d’on es ve. D’un 2020 absolutament nefast i endolcit (a corre cuita, això sí) per un equip que s’ha sabut adaptar a la Segona Divisió. Ara bé, adaptar-s’hi no és sinònim de vèncer-hi sempre. I això ha quedat ben clar a Las Palmas.

Amb l’Espanyol badant i firmant una actuació soporífera, el conjunt local ha estat prou astut com per saber per on havia de fer mal. I és que l’Espanyol no hi era i Las Palmas, sent-ne conscient, ha esperat el seu torn fins que una errada generalitzada (amb una falta a Keidi Bare que el col·legiat no ha assenyalat) de la defensa catalana els ha permès inaugurar el marcador per mitjà de Róber Ibañez (1-0). En un obrir i tancar d’ulls, l’Espanyol es veia altra vegada obligat a entregar-se a l’èpica.

El VAR, un autèntic martiri

Però a la represa, el revés ha estat duríssim. Diego López ha errat incomprensiblement una passada sense pressió a Lluís López i aquest ha acabat fent caure Róber. El col·legiat, que en primera instància ha mostrat la groga al central català, ha estat avisat pel VAR i en revisar la jugada ha acabat ensenyant-li el camí dels vestidors a Lluís. Rigorosíssim.

La cosa feia pujada, però l’Espanyol (millor tècnicament que el seu rival) ha lluitat a contracorrent per no veure’s fora del partit. Nico Melamed, de fet, ha arribat a celebrar l’empat després d’un xut impressionant que ha acabat a l’interior de la porteria illenca. El VAR, però, tenia una nova sorpresa reservada per a un Espanyol que ha vist com se li anul·lava la diana per fora de joc previ de Raúl de Tomás. Per no creure-s’ho. Ja a la desesperada, l’Espanyol ho ha intentat per mitjà de la velocitat de Wu Lei però ni així. Els blanc-i-blaus poden tornar a perdre el liderat de Segona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa