L’Espanyol torna a ensopegar davant l’Oviedo (1-1)

Els de Vicente Moreno tornen a malgastar una oportunitat per refermar-se en les places d'ascens directe

Sense agafar el pas ferm. Així i tot, el primer gol del partit ha arribat molt de pressa amb un Melendo molt murri que ha aprofitat el refús d’un xut de RDT. Tot semblava encarar-se cap a un camí de roses, però l’Espanyol s’ha adormit. Fins al punt que aquest relaxament i aquest veure-les venir ha donat vida als asturians. Per acabar-ho d’adobar, Dídac Vilà ha estat expulsat a instàncies del VAR al minut 39′ de la primera part. Turbulències.

La segona part ha accentuat les febleses d’un Espanyol que cada jornada que passa es complica una mica més l’ascens directe. Nahuel ha empatat el partit al 67′ i, de fet, l’Oviedo ha tingut la victòria al seu abast en els moments finals de partit. Vist el partit, els catalans poden donar l’empat per bo, però totalment insuficient si es posa en perspectiva la temporada, el pressupost i el context general de l’equip.

Seguint aquest filó, el d’assegurar l’ascens directe, l’Espanyol ja fa jornades que malgasta oportunitats per acomodar-s’hi plàcidament. Mallorca, Almeria i Leganés, juntament amb els blanc i blaus, protagonitzen una lluita que pot acabar d’una manera molt amarga si l’equip no reacciona d’una vegada per totes.

Més informació

Nou comentari