Món Esport
L’Espanyol torna a ensopegar davant l’Oviedo (1-1)
  • CA

Sense agafar el pas ferm. Així i tot, el primer gol del partit ha arribat molt de pressa amb un Melendo molt murri que ha aprofitat el refús d’un xut de RDT. Tot semblava encarar-se cap a un camí de roses, però l’Espanyol s’ha adormit. Fins al punt que aquest relaxament i aquest veure-les venir ha donat vida als asturians. Per acabar-ho d’adobar, Dídac Vilà ha estat expulsat a instàncies del VAR al minut 39′ de la primera part. Turbulències.

La segona part ha accentuat les febleses d’un Espanyol que cada jornada que passa es complica una mica més l’ascens directe. Nahuel ha empatat el partit al 67′ i, de fet, l’Oviedo ha tingut la victòria al seu abast en els moments finals de partit. Vist el partit, els catalans poden donar l’empat per bo, però totalment insuficient si es posa en perspectiva la temporada, el pressupost i el context general de l’equip.

Seguint aquest filó, el d’assegurar l’ascens directe, l’Espanyol ja fa jornades que malgasta oportunitats per acomodar-s’hi plàcidament. Mallorca, Almeria i Leganés, juntament amb els blanc i blaus, protagonitzen una lluita que pot acabar d’una manera molt amarga si l’equip no reacciona d’una vegada per totes.



Més notícies
Font, Freixa i Laporta, a l'últim debat | TV3
Laporta arrasa en el debat de TV3 i deixa enrere Font i Freixa
Notícia: Laporta arrasa en el debat de TV3 i deixa enrere Font i Freixa
Comparteix
L'expresident ha passat a l'ofensiva i ha ratificat la seva condició de favorit
Leo Messi i Jordi Alba, durant un entrenament | FC Barcelona
L’últim partit sense president
Notícia: L’últim partit sense president
Comparteix
El Barça visita el Sadar en un duel vital per lluitar per la Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa