Món Esport
Plantofada blanc-i-blava a la Copa (0-2)
  • CA

Bany de realitat, plantofada, amb un pam de nas… l’expressió adequada és a gust del consumidor. L’Espanyol s’estavella davant un seriós Osasuna a la Copa i es deixa clar a si mateix que, de moment, no té nivell per competir de tu a tu amb un Primera Divisió. Els blanc-i-blaus, líders a la Liga Smartbank, topen amb els fantasmes del passat en un partit on han estat passerells, desganats i massa febles en dues accions puntuals que han acabat decantant el partit (0-2). La Copa, ara sí, ja és història i reactivar-se en Lliga és un imperatiu absolut per a un equip que encararà a partir de la setmana vinent a Montilivi, contra el Girona, un tram clau del curs per demostrar que volen ser de Primera Divisió.

Sí, és cert, aquesta no era la guerra de l’Espanyol. Però com a mínim, s’esperava quelcom més del líder de Segona Divisió. Vicente Moreno ha apostat per la unitat B. Els Vargas, Oier, Cabrera, Pol Lozano i Wu Lei eren els escollits per demostrar que aquest equip té nivell per lluitar per cotes molt més altes. La realitat, però, ha estat ben diferent. En un tres i no res, Osasuna ha baixat del núvol als blanc-i-blaus amb dues dianes abans de la mitja hora. Primer Javi Martínez aprofitant que David López ha fet fallida en la sortida de pilota (0-1); i després Kike Barja servint-se el despropòsit dels espanyolistes en un córner executat de manera ridícula (0-2).

Ja a la represa, l’Espanyol ho ha intentat amb l’entrada de Raúl de Tomás, Darder, Embarba i Melamed. Però no ha servit de res. Només De Tomás ha inquietat la porteria rival amb un llançament al pal a les acaballes del duel. La Copa ja és història a Can Perico.



Més notícies
Javi Puado celebra el seu gol davant el Castelló | RCD Espanyol
Els nois de la casa impulsen l’Espanyol (2-0)
Notícia: Els nois de la casa impulsen l’Espanyol (2-0)
Comparteix
L’Espanyol aconsegueix el liderat en solitari de la Liga Smartbank després d’imposar-se de manera clara al Castelló amb dianes de Melamed i Puado
Valery, protagonista del triomf davant el Cadis | Girona FC
El Girona es carrega un Primera i avança a la Copa (2-0)
Notícia: El Girona es carrega un Primera i avança a la Copa (2-0)
Comparteix
Els gironins es classifiquen per vuitens de Copa després de superar el Cadis amb un doblet de Valery

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa