Món Esport
Contundent comunicat de les penyes de l’Espanyol contra els jugadors i la directiva
  • CA

L’Espanyol és equip virtual de Segona Divisió. El conjunt blanc-i-blau necessita molt més que un miracle per esquivar un descens que, de fet, es podria consumar aquest mateix dimecres al Camp Nou. La derrota del passat cap de setmana contra el Leganés a l’RCDE Stadium va acabar amb la paciència de molts afeccionats pericos. Prova d’això és que la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol ha emès un comunicat contundent en el qual ha demanat, entre moltes altres coses, que Chen Yansheng delegui les seves responsabilitats com a president del club.

“Volem expressar la nostra indignació, la nostra tristor, la nostra decepció, així com la ràbia i la impotència produïda pel lamentable descens de categoria, el cinquè dels nostres 120 anys d’història. Condemnem l’actitud, la falta de compromís, la falta de dignitat i la falta d’amor propi dels jugadors del primer equip de l’Espanyol. No han estat a l’altura de la història de l’escut que defensaven. Han demostrat una greu manca de professionalitat, han posat en dubte el seu nivell com a esportistes d’elit i han demostrat que en la seva majoria no mereixen ni poden continuar al club de cap manera”, ha expressat la nota de la FCPE.

A més, els seguidors blanc-i-blaus demanen que “Chen Yansheng cedeixi la presidència del club a una persona establerta a Barcelona que pugui dedicar-se a temps complet a dirigir el club”. “També li demanem que nomeni un nou Consell d’Administració amb persones properes a l’Espanyol, amb sentiment espanyolista i amb capacitat de gestió d’un club de futbol. Creiem que la distància física en què es troba el president li impedeix poder gestionar el dia a dia del club, orfe de representació institucional i de defensa davant dels diferents estaments del futbol”, sentencia el comunicat, que es pot llegir íntegrament en aquest enllaç.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juliol 07, 2020 | 14:50
    Ramon juliol 07, 2020 | 14:50
    Una vegada que el Betis va baixar, durant tot el temps que va ser a Segona hi va haver penjada a les grades del Sevilla una pancarta que resava: "PUDRÍOS EN SEGUNDA". jo si això passés ara al Camp Nou hi estaria molt en desacord. La llengua del Barça, i la de Catalunya, és el català.
  2. Icona del comentari de: Ramon a juliol 07, 2020 | 14:52
    Ramon juliol 07, 2020 | 14:52
    Gabriel Rufián presidente!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa