Món Esport
Carlos García Pont dimiteix com a vicepresident esportiu de l’Espanyol
  • CA

Carlos García Pont ha comunicat aquest dilluns al president Chen Yansheng la seva decisió de renunciar a la vicepresidència de l’Espanyol, i, per tant, també cessa de les seves funcions com a conseller del club perico, segons ha informat l’entitat blanc-i-blava a través d’un comunicat.

García Pont va entrar a formar part del Consell d’Administració de l’entitat el 20 de gener de 2016. El desembre de 2018 es va incorporar a la junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). En la seva etapa com a vicepresident, García Pont ha exercit també com a representant oficial del club en partits oficials del primer equip, futbol base i futbol femení i en diferents esdeveniments públics.

“L’Espanyol vol agrair la seva dedicació desinteressada durant aquests anys i li desitja tota la sort de món en el seu futur personal i professional”, ha comunicat el club català, que també ha adjuntat una carta de comiat de García Pont en què l’exvicepresident ha assegurat que se sent un privilegiat i que “a partir d’avui seré un perico més”.

La carta de comiat de Carlos García Pont

“Durant els últims quatre anys i fins avui, 20 de juliol, he tingut l’honor i el plaer de servir l’Espanyol com a vicepresident. Aquest període de temps m’ha permès conèixer, amb més profunditat, als qui donen vida a aquest sentiment, tant entre els que treballen al club, com entre els que ofereixen a l’entitat tot el seu suport, l’afició. És per tots ells pel que considero un privilegi aquests quatre anys de servei. A partir d’avui seré un perico més, igual que ho era abans d’incorporar-me al Consell d’Administració.

Tot el meu suport al grup Rastar i a la seva directiva en el club perquè puguem tornar al lloc que mereixem.

Visca l’Espanyol!”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa