Món Esport
Borja Iglesias ja llueix els colors de l’Espanyol
  • CA

Borja Iglesias ja llueix com a blanc-i-blau. El davanter gallec ha estat presentat oficialment aquest migdia com a nou futbolista de l’Espanyol en un acte en què ha estat acompanyat pel vicepresident Carlos García Pont i el director general esportiu, Òscar Perarnau. “Tenia diverses opcions però des que em van contactar, no vaig tenir cap dubte. Sabia que venia a un club històric i era un escenari ideal”, ha reconegut el davanter, que ha preferit ser el davanter referent de l’Espanyol a una peça complementària d’altres conjunts amb major potencial.  

Iglesias és el jugador més car de la història de l’Espanyol, però el seu preu, ha puntualitzat, no ha de suposar-li cap llosa: “A dia d’avui no tinc pressió. Em sento molt reforçat per aquesta aposta, per la confiança que l’Espanyol ha dipositat en mi i ho afronto amb molta il·lusió“, ha insistit alhora que ha recordat que no arriba per ser el nou Gerard Moreno: “Jo he jugat amb ell -en el futbol base del Vila-real- i sé com és de bo. Vinc per ser Borja Iglesias, no Gerard, i fer-ho el millor possible”.

 

De la mateixa manera ha apuntat que arriba “amb la màxima il·lusió i amb ganes d’afrontar un repte com aquest: ser jugador de Primera Divisió. Rubi m’ha transmès molta confiança i tinc ganes de treballar amb ell”. Fins ara, Iglesias havia jugat 11 minuts en un partit de Primera amb el Celta el 2015, però al club gallec no ha aconseguit consolidar-se a la màxima categoria. Tot i tenir contracte fins el 2019, no va voler renovar, ja que hauria de viure a l’ombra de Iago Aspas i Maxi Gómez, i preferia ser titular a l’Espanyol. 

 

El davanter gallec ha reiterat que està “molt il·lusionat” per poder jugar a la màxima categoria i ha revelat que “hi ha coses a les quals tenir-li por, però aquesta no és una d’elles. M’espanta més jugar a la segona B. Sóc un jugador passional i gaudeixo de tot el que faig. Serà molt bonic gaudir en un estadi com aquest”. L’afició de l’Espanyol, que l’ha rebut aquest migdia a l’RCDE Stadium, espera amb ganes poder celebrar els seus gols. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa