Món Esport
Borja Iglesias hereta el dorsal 7 de Gerard Moreno
  • CA

 

El dorsal 7 de Gerard Moreno ja té un nou propietari a l’Espanyol. Es tracta del seu substitut, Borja Iglesias, qui assumeix el número que portava l’atacant perpetuenc. El 7 passa d’un golejador a un altre en la llista de dorsals oficials que ha facilitat aquest dilluns l’Espanyol per a la temporada 2018-19. Aquest és un dels principals canvis respecte el curs passat, però no l’únic: Sergi Darder canvia el 25 pel 10 que ha alliberat José Manuel Jurado, que també ha marxat aquest estiu. 

Si es queda al club, Roberto Jiménez portarà el dorsal 1 que ha deixat lliure Pau López; mentre que un dels tres jugadors que pugen del filial al primer equip, Gonzalo Ávila ‘Pipa’, es queda el 2 que portava Marc Navarro, traspassat al Watford. Els altres dos ascendits, Javi Puado i Álex López, portaran el 20 i el 18, respectivament. Dos jugadors del filial tindran dorsal, però no fitxa: Edu Frías portarà el 26, i Lluís López el 27. La resta de jugadors del primer equip mantindran el mateix dorsal. Només queda lliure el dorsal 25. 

 

Sergio García i Jaume Bartrés, pendents del visat

 

Sergio García i Jaume Bartrés, preparador físic del primer equip, han hagut de abandonat aquest migdia l’stage de concentració de l’equip a la Vall d’en Bas per poder tramitar de manera presencial el visat que els permeti accedir als Estats Units, on l’equip farà una segona part de la preparació a partir de la propera setmana.

 

Tant Sergio García com Bartrés han viscut en els darrers anys a Qatar i Abu Dabhi, i els seus respectius equips han hagut de disputar partits internacionals en diferents països àrabs. Aquesta circumstància els obliga a haver d’aportar, de forma presencial, un altre tipus de documentació diferent de la de la resta de components de la plantilla i staff tècnic.

 

S’espera, però, que tot quedi resolt en les pròximes hores i que demà a la tarda ja puguin estar de tornada a l’hotel de concentració per continuar amb els últims dies d’stage a la Garrotxa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa