Borja Iglesias aventura un estiu complicat: “Soc feliç aquí, però pot passar de tot”

El 'Panda' assegura que és "molt feliç a l'Espanyol" però, preguntat per una possible venda a l'estiu, explica: "Si arriba qualsevol cosa, en parlaríem i prendriem la decisió adeqüada"

Borja Iglesias celebra el seu gol contra el Valladolid.

Borja Iglesias, figura espanyolista, assegura que és feliç a l’Espanyol | EFE

La de Borja Iglesias és, malauradament, la història de tots els jugadors que triomfen a l’Espanyol. Els cants de sirena i els rumors sobre el seu adeu a l’estiu són inevitables, i més, quan el futbolista gallec compta amb una clàusula assumible de només 28 milions d’euros. Preguntat per un dels principals temors de la pericada, el ‘Panda’ no ha esvaït els dubtes. Si per una banda deixava clar que “no penso en altra cosa que ser jugador de l’Espanyol, tinc ganes de seguir creixent; estic a gust aquí i disposat a escoltar el club“, per l’altra sentenciava: “Pot passar qualsevol cosa, a mi ningú m’ha dit res sobre cap venda o renovació. Si arribés la situació ho parlaríem entre tots”.  

 

No és cap secret, a dia d’avui, que Borja Iglesias serà un dels grans caramels del mercat estival. Si la passada finestra l’Espanyol ja va haver de fer mans i mànigues per a poder lligar la contractació del punta a canvi de 10 milions d’euros, s’espera que aquest estiu sigui igual de frenètic a les oficines blanc-i-blaves. De fet, segons la Cadena Cope, el club no té cap intenció de vendre el futbolista, tot i que sí que es tindria assumit que diversos clubs estaran disposats a pagar la clàusula per endur-se’l.

 

És per això mateix, doncs, que Rufete ja hauria jugat a dues bandes amb la cessió d’un Facu Ferreyra, pel qual s’estaria valorant executar l’opció de compra acordada el passat mercat amb el Benfica. Tot obert i res segur per a l’Espanyol de cara al mercat estival.

Nou comentari