Món Esport
L’antiga seu de Ciutadans ja és una botiga de l’Espanyol
  • CA

El Reial Club Deportiu Espanyol ja ha conclòs de forma gairebé definitiva les obres a la que serà la seva quarta botiga oficial a la zona de Barcelona o la seva àrea metropolitana. Es troba al carrer Balmes 191 de la capital catalana, lloc on fins fa ben poc es trobava la seu del partit polític Ciutadans. De fet, la formació taronja va tancar aquest espai fa més o menys un mes, a inicis de setembre, i van justificar-ho a través de la pandèmia del coronavirus, la qual havia deixat obsoletes algunes sales per falta de ventilació, per exemple. A més a més, aquest espai també va ser la seu electoral de la candidatura de Josep Maria Bartomeu a les úniques eleccions del Futbol Club Barcelona a les quals es va presentar, l’estiu del 2015, i que posteriorment guanyaria.

L'antiga seu de Ciutadans, al carrer Balmes | Wikimedia
L’antiga seu de Ciutadans, al carrer Balmes | Wikimedia

Es tracta d’un edifici ben situat, entre la Travessera de Gràcia i el carrer de la Granada del Penedès, en el que es podria considerar com una zona benestant de la ciutat. També es pot descriure l’àrea com a empresarial, ja que hi ha moltes oficines, així com les discoteques i la zona d’oci nocturn del carrer Tuset. La intenció de l’Espanyol és inaugurar la botiga a mitjans del mes de desembre. Ara mateix, però, ja es pot veure perfectament com la façana llueix un escut blanc-i-blau, així com el logotip d’un periquito i algunes frases que fan referència a càntics a favor del conjunt barceloní.

El logotip d'un periquito, a la façana de la nova botiga de l'Espanyol | Món Esport
El logotip d’un periquito, a la façana de la nova botiga de l’Espanyol | Món Esport

Les altres botigues oficials del Reial Club Deportiu Espanyol es troben a l’RCDE Stadium, a Cornellà de Llobregat; a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a Sant Adrià de Besòs; i a l’estació de Ferrocarrils de la Plaça Espanya de Barcelona. Per tant, aquesta serà la segona RCDE Store que hi haurà a la Ciutat Comtal i aquesta es trobarà en un lloc prou cèntric. L’Espanyol ja havia comptat amb una segona botiga a la capital catalana, concretament a la Rambla de Barcelona, però la crisi de la pandèmia del coronavirus va obligar a tancar-la el juny del 2020, quan només feia un any que s’havia obert.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol al Camp Nou | Europa Press
Xavi supera amb nota el seu debut i el Barça guanya el derbi (1-0)
Notícia: Xavi supera amb nota el seu debut i el Barça guanya el derbi (1-0)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat l'Espanyol gràcies a un gol de penal de Memphis Depay
Joan Laporta i Jordi Pujol, al Camp Nou | Eva Vicens
Joan Laporta rep Jordi Pujol al Camp Nou
Notícia: Joan Laporta rep Jordi Pujol al Camp Nou
Comparteix
L'expresident de la Generalitat de Catalunya ha assistit a l'estadi el dia del derbi

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a novembre 23, 2021 | 15:19
    ciutadà novembre 23, 2021 | 15:19
    Encara que la cosa no hagi canviat massa...... Mira, hi hem sortit guanyant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa