Agustín Rodríguez, nou director de comunicació de l’Espanyol

Rodríguez rellevarà Xavi Salvatella al capdavant de la parcel·la de comunicació de l'entitat blanc-i-blava

L’Espanyol continua renovant el seu organigrama. Aquest migdia, l’entitat blanc-i-blava ha anunciat un relleu cabdal en la seva àrea de comunicació i Agustín Rodríguez, fins ara cap de comunicació d’AENA, assumirà la tasca de Xavi Salvatella al capdavant de la parcel·la comunicativa de l’Espanyol. Rodríguez, doncs, substituirà un Salvatella que ha estat un total de vuii anys al càrrec, des que va entrar-hi durant l’estiu de 2011.

 

En aquest sentit, cal destacar que Salvatella demorarà la seva sortida de l’Espanyol fins a finals d’octubre i serà aleshores quan Agustín Rodríguez (Barcelona, 1965) assumirà el departament de comunicació del club blanc-i-blau. El que serà en breu nou cap de comunicació de l’Espanyol, així mateix, presenta una dilatada carrera com a periodista i ha treballat televisió, ràdio i premsa. Finalment, s’ha de puntualitzar també que Agustín Filomeno serà el responsable de Màrqueting i del departament Comercial

 

El comiat de Salvatella

 

“Dia d’anunci important per a mi! En uns mesos, deixaré de ser el director de comunicació de l’Espanyol amb tota seguretat, l’orgull i el privilegi més grans que viuré en la meva vida professional. Estimo l’Espanyol amb passió i haurà estat un honor immens haver-lo servit durant 8 intensos anys“, ha dit Salvatella.

Nou comentari