Abelardo: “La salvació no s’aconseguirà en cinc o sis jornades, s’haurà de lluitar”

La salvació no s’aconseguirà en cinc o sis jornades. Serà una lluita llarga i dura, però estem convençuts que ho aconseguirem. Però això sí, s’ha de lluitar i anar partit a partit”. Clar i català. Si alguna cosa té Abelardo és que és un tipus pragmàtic. Ho demostra cada vegada que parla i, en la prèvia del transcendental duel de l’Espanyol davant el Granada, no n’ha estat una excepció. El tècnic asturià ha fet tocar l’espanyolisme de peus a terra per assegurar que, tot i la voràgine de bons resultats, la permanència s’haurà de lluitar fins l’últim alè. “Tots els partits d’aquí al final de curs seran difícils i haurem de lluitar fins el final. Ara bé, anem a Granada amb bones sensacions i sabent que hem estat capaços de sumar cinc punts davant tres rivals molt exigents”, ha dit.

Reforçats per la doctrina Abelardo, doncs, els blanc-i-blaus es jugaran demà la permanència al Nuevo Los Cármenes de Granada amb la baixa vital de Marc Roca. “Ha estat un jugador important per mi aquests dies, però jugarem amb onze futbolistes igualment. No em preocupa, el que surti ho farà bé”, ha dit Abelardo al fil de la qüestió.

D’altra banda, preguntat per un rival que arriba al duel havent disputat entre setmana una eliminatòria de Copa, el ‘Pitu’ ha explicat que “van fer rotacions” i per la qual cosa “ells sortiran amb el seu millor equip possible”.

Les declaracions d’Abelardo prèvies al Granada-Espanyol

El rival, un Granada amb la moral pels núvols

“A la Copa van fer rotacions i no crec que els condicioni de cara al partit de demà. El seu entrenador ho acostuma a fer i ells sortiran amb el seu millor equip possible”.

El repte de la permanència

“Tots els partits d’aquí al final de curs seran difícils. El punt de l’altre dia davant l’Athletic Club va ser bo i estic convençut que lluitarem fins el final. Això no s’aconseguirà en cinc o sis jornades. Serà molt difícil i s’ha de treballar molt. S’ha d’anar partit a partit i entrenament a entrenament”.

Marc Roca, una baixa sensible

“La baixa de Marc Roca? Jugarem amb 11 igual, no em preocupa i el que surti segur que ho farà molt bé”.

La plantilla

“Estic encantat. Ja m’agradava la plantilla que tenia abans d’arribar i jo estic content amb el que tenia i amb el que tinc. Ara hem sumat tres futbolistes més, que ens han fet ser més competitius, però estic molt content. Tots ens ajudaran a fer la segona volta que esperem”.Més notícies

Continua la renovació hivernal a l’Espanyol: Lluís se’n va al Tenerife

L’arribada de Leandro Cabrera obre la porta de sortida a un Lluís orfe d’oportunitats amb Abelardo

Incapaços de despertar a casa (1-1)

L’Espanyol, que ho ha intentat de la mà de l’èpica en uns últims minuts d’infart, continua sense saber què és guanyar a l’RCDE Stadium però suma un punt que els manté a només tres de la permanència

Nou comentari