Món Esport
Abelardo: “Ens prenem el partit contra el Llevant com si fos l’últim”
  • CA

Amb l’empat al camp del Getafe marcat per l’expulsió injusta de Bernardo Espinosa molt recent, l’Espanyol té aquest dissabte una nova final en la seva lluita per la salvació. El conjunt blanc-i-blau rep el Llevant a Cornellà-El Prat (14.00 hores / Movistar LaLiga) i Abelardo té molt clar que els seus futbolistes han de passar pàgina i oblidar-se de la polèmica que ha envoltat l’actualitat perica aquesta setmana per intentar sumar els tres punts i donar continuïtat a les bones sensacions.

“Ja està tot dit. No serveix de res parlar més del tema. Ens hem de centrar en el partit de demà i ja està. No hi ha més. Tenim efectius suficients per suplir la baixa de Bernardo”, ha declarat el tècnic asturià en la roda de premsa. “Ens prenem el partit contra el Llevant com si fos l’últim. Anem dia a dia”, ha explicat l’entrenador de l’Espanyol, que ha insistit en el fet que “és fonamental oblidar-nos de lamentacions. Demà afrontem un nou partit”.

“M’espero un duel dur i difícil contra un rival que juga molt bé a futbol. Té jugadors d’una gran qualitat tècnica, verticalitat, velocitat i gol. Està fent una gran temporada. Ve d’empatar dos partits contra dos grans equips, i davant el Sevilla va merèixer més”, ha opinat en relació amb el Llevant. Abelardo no podrà comptar amb el seu principal referent ofensiu: Raúl de Tomás ha tornat a ser descartat per culpa dels problemes físics que arrossega i que li han impedit participar en la represa de la Lliga Santander.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa