Món Esport
Abelardo fa una crida a la prudència: “No estem salvats”
  • CA

El cap de setmana ha estat excepcional per a l’Espanyol. Al conjunt perico, la nova normalitat, com a mínim després de la primera jornada postconfinament, li agrada molt més que la vella. Tots els seus rivals directes per la salvació han punxat aquest cap de setmana i els d’Abelardo, que dissabte es van imposar a l’Alabès a l’RCDE Stadium, comencen a veure llum al final d’un túnel que a principis de març era molt fosc.

Fidel a la seva forma d’entendre el futbol i la vida, l’entrenador blanc-i-blau ha optat per mostrar-se prudent i recordar als afeccionats, eufòrics, que de moment l’equip encara reposa a la darrera posició de la Lliga. “Encara queden molts punts. Els equips poden salvar-se i fins i tot es pot arribar a veure conjunts en situacions que ningú s’espera”, ha recordat Abelardo en la roda de premsa prèvia a la vista al Getafe, prevista per aquest dimarts a les 19.30 hores (Movistar LaLiga).

“Ens hem de fixar en nosaltres. Tot i que som els últims, depenem de nosaltres”, ha insistit el tècnic asturià, que no té bones notícies en relació amb l’estrella de l’equip, Raúl de Tomás, que aquest diumenge “es va retirar de l’entrenament amb molèsties al genoll” i això, és clar, “no és bon senyal”. Abelardo, però, no ha pogut negar en la seva compareixença telemàtica que “després del triomf contra l’Alabès els ànims de l’equip estan millor”: “Tots els jugadors estan més contents, però ara ja estem centrats en el duel de demà”.

“He notat la plantilla més contenta, sí. Però no estem alliberats perquè no estem salvats. Hem d’anar partit i partit i no pensar més enllà”, ha sentenciat al respecte l’entrenador perico, que també ha lloat el Getafe. “Em sembla un equipàs. No és una sorpresa, és una realitat. Està lluitant per classificar-se per a la Champions. És un grup espectacular, molt treballador. Bordalás està demostrant que és un gran tècnic. El Getafe és un mirall en què ens hem de fixar molts clubs”, ha dit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa