Món Esport
El Manchester City de Guardiola anuncia el fitxatge de Haaland

El Manchester City de Pep Guardiola ha fet oficial el fitxatge del davanter noruec Erling Braut Haaland. Aquesta informació, que ja havia estat avançada per la premsa anglesa, no compta amb gaires més detalls. Això sí, el club citizen explica que Haaland es convertirà en jugador sky blue a partir del pròxim 1 de juliol, el dia que es farà efectiva la rescissió del contracte entre l’astre noruec i el Borussia Dortmund, l’equip on ha jugat durant les darreres dues temporades i mitja.

Haaland, el davanter centre desitjat per Pep Guardiola

D’aquesta manera, Guardiola ha aconseguit, finalment, el davanter centre que tant desitjava des de feia unes tres temporades, aproximadament, quan el Kun Agüero va començar a tenir problemes amb les lesions i va baixar el seu rendiment de forma significativa. El Manchester City necessita un clar referent a l’àrea rival que sigui capaç d’aprofitar totes les passades que li arriben i Haaland sembla la peça ideal. L’ariet noruec té una mitjana d’un gol per partit amb el Borussia Dortmund, la qual podria veure’s incrementada a Anglaterra, ja que, en principi, els seus assistents seran de més nivell.

Erling Haaland està cridat a dominar el futbol europeu durant els pròxims anys. De fet, ja està considerat un dels millors davanters del món. El dubte principal que es genera al seu voltant, però, són les lesions. Aquesta temporada s’ha perdut un bon grapat de partits del Borussia a causa de problemes físics, així que serà un aspecte que haurà de tenir en compte i millorar el Manchester City. De tota manera, Guardiola i el seu equip han considerat que és la millor opció i han descartat el fitxatge de Harry Kane, que era l’alternativa al davanter noruec.

Ni Barça, ni Madrid, ni Bayern de Munic

Haaland era un dels jugadors més desitjats de tot el mercat de fitxatges europeu. Se sabia que aquest estiu abandonaria Dortmund i els quatre equips que s’havien postulat com a destí del noruec eren el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, el Bayern de Munic i el Manchester City. Finalment, la proposta esportiva de Guardiola i l’oferta econòmica desorbitada del club anglès han acabat convencent Haaland, que jugarà al mateix club on el seu pare, Alf-Inge Haaland, va militar entre 2000 i 2003.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola ja té la peça clau que li faltava per guanyar-ho tot l’any vinent
Notícia: Guardiola ja té la peça clau que li faltava per guanyar-ho tot l’any vinent
Comparteix
La premsa anglesa confirma el fitxatge d'Erling Haaland pel Manchester City
Ibrahimovic i Raiola, en arxiu | @iamzlatanibrahimovic
Ibrahimovic es postula com a principal hereu de Mino Raiola
Notícia: Ibrahimovic es postula com a principal hereu de Mino Raiola
Comparteix
El davanter suec podria deixar el Milan, retirar-se i convertir-se en representant
Xavi Hernández, entrenador del Barça, i Joan Laporta, president | Europa Press
Xavi evidencia el drama que viurà el Barça pròximament
Notícia: Xavi evidencia el drama que viurà el Barça pròximament
Comparteix
L'entrenador, a més, recorda per què Haaland no fitxarà pel Barça
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle
Notícia: El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle
Comparteix
Si el Bayern de Munic el deixa marxar, el club blaugrana l'incorporarà el pròxim estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa