Món Esport
El PSG clava una punyalada per l’esquena a Sergio Ramos

El defensa central andalús Sergio Ramos ha viscut la pitjor temporada de la seva carrera. Acostumat a ser el pal de paller de l’eix defensiu del Reial Madrid, un cop ha canviat d’equip i ha anat al París Saint-Germain les coses li han anat molt diferent. Minvadíssim per les lesions, Ramos només ha pogut disputar tretze dels més de quaranta partits que ha jugat el PSG aquest curs. S’ha convertit en la diana de totes les crítiques per part de la premsa francesa i els aficionats, ja que esperaven un central d’alt nivell i s’han trobat amb un futbolista que no ha tingut cap minut de qualitat i amb uns problemes físics que fan pensar en el pitjor.

Sergio Ramos es recupera, però el PSG no hi confia

Tanmateix, en les darreres jornades de la Ligue 1, Sergio Ramos va poder tenir una mica més de protagonisme, ja que va encadenar una ratxa de partits sense estar lesionat. El futbolista andalús es va animar i fins i tot va arribar a contemplar l’opció d’agafar un bon rodatge per tenir possibilitats de ser convocat per la selecció espanyola de Luis Enrique per al Mundial de Qatar del pròxim mes de novembre. No obstant això, segons avança Le Parisien, el PSG té uns altres plans per ell i es planteja clavar-li una punyalada per l’esquena.

Les dues alternatives de Luis Campos al central andalús

El diari francès, que és una de les grans referències a l’hora d’informar sobre les novetats del club parisenc, assegura que Luis Campos, nou director esportiu del PSG després de la destitució de Leonardo, li està buscant un substitut a Sergio Ramos. Concretament, s’hauria posat en contacte amb l’Inter de Milà per conèixer la situació del central Milan Skriniar i amb el Sassuolo per Gianluca Scamacca. Són dos futbolistes que es troben en el millor moment de la seva carrera i, a diferència de Ramos, que amb trenta-sis anys veu la retirada molt a prop, resulten projectes de futur.

Sergio Ramos, un problema salarial

Així doncs, el PSG s’estaria plantejant l’opció de demanar a Ramos que es busqués un equip o fins i tot acomiadar-lo, ja que després de la renovació multimilionària de Kylian Mbappé, el club francès podria tenir problemes de massa salarial. Haurien d’indemnitzar el central andalús, però el seu sou no pesaria en els registres de la plantilla de la temporada vinent. Ramos creia que podia tenir una última oportunitat de recuperar un rendiment acceptable, però el PSG podria acabar de seguida amb les aspiracions del futbolista de Camas.



Més notícies
Ángel Torres, president del Getafe | Europa Press
El president del Getafe deixa anar una bomba que fa embogir el madridisme
Notícia: El president del Getafe deixa anar una bomba que fa embogir el madridisme
Comparteix
Ángel Torres ha anunciat que Gareth Bale s'ha ofert al Getafe i el club estudiarà el fitxatge
Aurélien Tchouameni, futbolista del Mònaco | Europa Press
El Madrid perd el cap i cent milions d’euros per un jove jugador francès
Notícia: El Madrid perd el cap i cent milions d’euros per un jove jugador francès
Comparteix
El migcampista Aurélien Tchouameni apunta a fitxar per l'equip campió d'Europa
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Notícia: La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Comparteix
El club francès busca fer un cop de timó aquest estiu per tornar a lluitar per la Champions
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa