DIRECTE | Manchester City-Reial Madrid (4-3)
per Joan Pol Alcaraz Rodergas
26 d'abril 2022

90+3' | Final del partit. Guanya el City, però mereixia molt més. (4-3)

90' | Tres minuts de temps afegit.

88' | El Madrid busca l'empat...

84' | El City perdona el cinquè!

82' | Benzema transforma el penal. (4-3)

80' Penal a favor del Madrid.

78' | El xut de Modric marxa fregant el pal!!

76' | A punt de fer el cinquè Mahrez!!!!!

74' | Bernardo Silva marca el gol de la competició!!!!! Quin espectacle del City!!!! (4-2)

72' | Baixen les revolucions a Manchester.

67' | Laporte perdona sol davant de Courtois! El porter belga salva el Madrid.

63' | El City ha recuperat la possessió i ha calmat el partit.

58' | El City ha quedat tocadíssim amb el gol del Madrid.

55' | Retalla distàncies el Madrid amb un gol de Vinícius. Greu error defensiu de Fernandinho. (3-2)

53' | Després de perdonar constantment, ha arribat el premi per als anglesos. Bona jugada de Fernandinho per la banda dreta, centra a la perfecció i Foden remata sol.

52' | GOOOOOOOOOOOOL de Foden!!!!!! (3-1)

47' | Perdona el tercer el City!!!!!!!! Dos pals consecutius de Mahrez i Foden deixen el Madrid amb vida.

46' | Comença la segona meitat. Entra Nacho per Alaba. (2-1)

45+1' | Final de la primera part. Mahrez s'ha equivocat en una jugada que podria haver suposat el tercer. (2-1)

45' | Un minut d'afegit.

42' | El City torna a tenir el Madrid acorralat.

39' | El City recupera la possessió i busca el tercer.

36' | Marxa Stones, tocat, entra Fernandinho.

35' | Hi torna el Madrid. S'apropa l'empat...

33' | Gol del Madrid. Marca Benzema. Increïble, els blancs no estaven fent res de res. (2-1)

31' | Xut de Zinchenko que tampoc no entra de miracle!!

30' | El cop de cap d'Alaba marxa fregant el pal!

29' | Perdona Fodeeeeeen!!!! De Bruyne li fa una passada estratosfèrica i el xut de l'anglès no entra de miracle!!!

28' | A punt de retallar distàncies el Madrid després d'una mala sortida de pilota del City!

25' | Perdona Mahrez!!!!

24' | El Madrid intenta reaccionar i dominar la possessió, però li està costant molt.

20' | El Madrid ho està passant fatal.

19' | Fins i tot Courtois s'equivoca!

15' | A punt de fer el tercer el City amb una gran jugada de Foden. Guardiola s'està menjant el Madrid!!!

14' | Hi torna el City, el Madrid pateix moltíssim!!

11' | Gran acció individual de Foden, que centra la pilota a l'àrea i Gabriel Jesús aprofita un error defensiu per batre Courtois.

10' | Goooooooooool del Manchester City!!!! (2-0)

7' | El partit està preciós, atacs constants a banda i banda.

5' | El Madrid no pot aprofitar un error greu d'Ederson. Nova pífia d'un porter rival del Madrid a la Champions...

3' | No podria haver començat millor el partit. Mahrez dribla diversos jugadors del Madrid i fa una centrada meravellosa a De Bruyne, qui remata a plaer al fons de la porteria.

2' | Gooooooool del Manchester City!!!! (1-0)

1' Comença el partit! (0-0)