DIRECTE | El Madrid torna a remuntar i segella un partit històric (3-1)
per Gabriel Izcovich Bronstein
4 de maig 2022

Ja poden llegir la crònica d'un partit inoblidable. D'un partit que entra a la història del futbol. Pensaven que no era possible millorar el que va passar contra el PSG i contra el Chelsea? Doncs van i ho milloren. Dos gols en dos minuts, 90 i 90+1', de Rodrygo, que ha ingressat com a suplent. Ancelotti és un dels millors entrenadors de la història. Descansin! Bona nit!

REIAL MADRID 3-1 MANCHESTER CITY | El Reial Madrid ho ha tornat a fer. Però quan ja ningú s'ho esperava. Ho va fer contra el PSG, sí, però en mitja hora. Avui ho ha fet en un minut! Ha empatat una eliminatòria perduda en un minut, amb dos gols de Rodrygo. En la prórroga, Benzema ha capgirar l'eliminatòria amb un gol de penal. És històric. Aquesta Champions que està fent el Madrid s'explicarà per sempre. El Madrid jugarà la final contra el Liverpool a París

120+3' | FINAL DEL PARTIT!

120'+1 | El córner acaba en servei de porteria per al Madrid. I el Bernabéu celebra com si fos un gol

120+1' | Tres minuts d'afegit! I Guardiola els protesta. En volia més el català

120' | Grealish provoca un córner. És molt bo

119' | El Madrid aconsegueix mantenir la pilota al camp del City

117' | Partit molt boig. El City ja utilitza joc directe, i el Madrid sobreviu i intenta rascar segons

115' | Entren Lucas Vázquez i Vallejo per Militao i Vinicius. Adolorit i cansat, respectivament

114' | Militao, adolorit per enèsima vegada. A terra. Entren els metges. Rascar uns segons tampoc va malament per als interessos blancs

113' | Sublim Rodrygo. El brasiler lidera un contraatac, i provoca la falta i targeta groga de Zinchenko

112' | Imperial Ceballos. Sterling s'entreté quan podia centrar, i l'andalús li roba la pilota

111' | Molt líder Grealish des que ha entrat. Tant quan els seus guanyaven, com ara, que estan necessitats d'un gol. Ho està fent bé

110' | Militao es reincorpora al matx! Sembla que no tenia res

109' | Guardiola està molt adolorit però psicològicament. El català, enfonsat a la banqueta. Dura estocada

108' | Adolorit Militao, i Jesús Vallejo es prepara per entrar

108' | Nacho, transcendental robant la pilota a Sterling quan l'anglès podia encarar Courtois. Partidàs del defensa

106' | Falta de Foden a Militao

Surrealista. El City guanyava 0-1, i Grealish ha estat molt a prop de marcar el 0-2. La resta és història. Caldrà seguir analitzant després, perquè ja comença la segona meitat de la pròrroga!

105+2' | Final del primer temps de la pròrroga!

105+2' | Centrada que remata Foden, atura Courtois, i Fernandinho, amb poc angle, dispara fora

105+1' | PERDONA EL CITY!

105' | Nacho talla molt bé un contraatac, a l'estil mariscal. Abans, un jugador del City havia tocat la pilota amb la mà dins l'àrea, però no s'ha considerat res punible

105' | Hi ha moltíssimes coses a analitzar, però el partit està boig!

103' | Entra Dani Ceballos per Benzema, qui està fos. Ovació d'època per al possible futur Pilota d'Or

102' | Pilota molt perillosa del City a l'àrea del Madrid, i Carvajal es fa amb la pilota però s'entreté. Acaba rebutant-la i servei de banda per al City

101' | Abans el City ha reclamat un penal a Zinchenko, però no ho era

101' | Partit preciós. Ara Sterling ha comès una falta en un contraatac madridista perfecte, perpetrat entre Rodrygo i Camavinga

99' | Es tanca el Madrid, però no en excés. Serà molt difícil per als citizens empatar l'eliminatòria

98' | Entra Sterling per Rodri. Ara és Guardiola qui va a la desesperada. Davanter per migcampista, després d'haver fet el mateix però a la inversa quan tenia avantatge

97' | Ocasió de Fernandinho després d'una centrada, amb un xut que marxa molt per damunt

95' | El City ho tenia fet. Però el Madrid és un equip paranormal. El que està passant avui és el culmen del que ha estat passant en la Champions del Madrid d'aquest curs. No és gens normal

94' | GOL DEL MADRID. GOL DE BENZEMA. ELS BLANCS CAPGIREN L'ELIMINATÒRIA. MADRID 3-1 CITY

93' | Ruben Dias derriba Benzema. Molt clar

93' | PENAL FAVORABLE AL MADRID

92' | I comença amb una ocasió blanca! Benzema ha rematat des de fora de l'àrea, i Ederson ha atrapat

91' | Comença la pròrroga!

Ha passat el següent. Primer, Benzema ha fet una molt bona jugada i ha servit cap al centre. Abans que arribi Ederson, Rodrygo hi ha entrat i ha rematat a porteria. Després, en la següent jugada, Carvajal ha centrat i el brasiler, novament, ha marcat. Ha estat una bogeria, al minut 90 i al 90+1'

90+6' | S'ha acabat el temps reglamentari. El Madrid ha empatat l'eliminatòria en literalment un minut. Això és històric

90+4' | EL PARTIT ESTÀ BOIG! A tot això, l'àrbitre havia afegit sis minuts després del primer gol madridista. Ara anirem per parts

90+3' | QUASI GOL DE FODEN! QUINA BOGERIA!

90+2' | SENYORES I SENYORS, EL MADRID ACABA D'EMPATAR L'ELIMINATÒRIA EN DOS MINUTS!

90+1' | NO ÉS NORMAL

90' | GOL DEL MADRID!!!! EL SEGON!!!! RODRYGO UN ALTRE COP!!!!!! MADRID 2-1 CITY!!!! HISTÒRIA!!!

89' | GOL DEL MADRID! GOL DE RODRYGO! MADRID 1-1 CITY!

87' | Si no fos per Courtois, aquesta eliminatòria hauria acabat amb una golejada citizen d'escàndol...

86' | Incursió a l'àrea de l'anglés, cedeix per un company, Mendy salva sota pals, i en la rèplica Grealish xuta i Courtois salva miraculosament

86' | Doble ocasió increïble de Grealish!!!

85' | Xuta el portuguès des de la dreta, teledirigit a l'escaire, i el porter belga vola per aturar el segon

85' | Quin xut de Cancelo... i quina aturada de Courtois!