DIRECTE | Final de la Champions: Liverpool-Madrid (0-1)
per Joan Pol Alcaraz Rodergas
28 de maig 2022

CRÒNICA | El Madrid de les remuntades guanya la catorzena Champions del club (0-1)

90+5' | Final del partit! El Madrid guanya la seva catorzena Champions.

90+2' | El Liverpool ho intenta, però el destí està escrit. Això és la final de la Champions i qui la juga és el Madrid...

90' | Cinc minuts d'afegit.

87' | El Madrid acaricia la catorzena Champions.

83' | Courtois és l'home de la final!! Quin tros d'aturada al xut a boca de canó de Salah!!

80' | El Liverpool intenta posar setge a la porteria de Courtois, però el belga està fent un partidàs i ho atura tot.

76' | Casemiro perdona incomprensiblement el segon del Madrid!!!!

72' | El Liverpool no troba la manera de crear perill.

68' | Salah no pot rematar una centrada davant de Courtois!

66' | El Madrid té el partit controlat i veu la catorzena molt a prop.

63' | Nova gran aturada de Courtois per impedir el gol de Salah!

59' | Els blancs s'avancen a la final en la seva segona arribada del partit.

58' | Gol del Madrid! Vinícius avança els blancs! (0-1)

56' | Salah es queixa d'un penal que l'àrbitre no assenyalarà.

53' | Courtois rebutja una centrada molt perillosa del Liverpool.

51' | Els dos equips es respecten en aquests minuts inicials de la segona meitat.

47' | Gran intervenció defensiva de Carvajal per frentar una acció perillosa del Liverpool.

46' | Comença la segona part! (0-0)

45+3' | Final de la primera meitat!!! (0-0)

45+1' | No és gol!!!!

45' | El VAR encara ho està revisant.

43' | Atenció perquè el VAR ho revisa!!

42' | Gol anul·lat al Madrid per fora de joc!

39' | Bona jugada ofensiva del Liverpool que acaba amb un xut de Mané rebutjat a córner.

36' | Henderson evita un xut perillós de Vinícius!

35' | Rematada de cap de Salah que atura Courtois sense problemes.

34' | Els jugadors perillosos del Madrid cada vegada tenen més opcions d'arribar a la porteria d'Alisson.

30' | Increïble intervenció defensiva d'Alexander-Arnold per evitar el mà a mà de Vinícius amb Alisson.

28' | El Madrid ha aconseguir calmar el partit.

24' | Alisson, segur, atura el primer xut del Madrid.

20' | Intervenció increïble de Courtois per aturar el gol ja cantat de Mané!!!!! El rebuig ha acabat al pal.

19' | Contraatac del Madrid que frustra la defensa del Liverpool!

18' | El Liverpool comença a trobar el seu joc i es troba molt còmode en aquests minuts.

17' | Un altre cop Courtois! Aquest cop, el xut de Salah no era tan perillós.

15' | Courtois salva el Madrid!!! Molt atent, posa una mà perfecta per aturar una rematada de Salah a boca de canó.

14' | Dos grans esforços de Konaté eviten una acció ofensiva de Vinícius.

10' | Arribada perillosa del Liverpool que no es pot concretar en una ocasió de gol perquè Mané no ha pogut evitar que la pilota sortís fora.

7' | Al Madrid no li fa por tenir la pilota. Partit molt obert.

4' | Imprecisions i dubtes a tots dos equips: un clàssic dels minuts inicials de totes les finals.

2' | Primera arribada del Liverpool. Molt intensos els anglesos!

1' | Comença el partit! (0-0)

ARA SÍ | La final començarà de seguida!

TOT PREPARAT | Acaba la cerimònia prèvia i els jugadors salten a la gespa!

THIAGO | El migcampista s'ha escalfat amb normalitat durant els darrers minuts i sortirà d'inici.

COMENÇA LA CERIMÒNIA | La situació es tranquil·litza i la final es podrà disputar.

21:36 | Aquest és el nou horari que anuncia la UEFA.

INCREÏBLE | La UEFA anuncia que la final començarà encara més tard de les 21:30h!!!!

ATENCIÓ | La UEFA ja ha anunciat que el partit començarà a les 21:30h!

ONZE DEL REIAL MADRID | Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro; Kroos, Modric; Valverde, Benzema, Vinícius.