DIRECTE | Piqué rescata el Barça en un partit gris (1-0)
per César Santos
20 d'octubre 2021

CRÒNICA | El Barça salva la seva primera ‘final’ de la Champions (1-0).

90 + 3' | Final del partit al Camp Nou! El Barça obté tres punts molt importants en un partit gris.

90 + 1' | Coutinho intenta endinsar-se a l'àrea sense èxit.

90' | Tres minuts d'afegit al Camp Nou.

90' | Targeta groga per De Jong després d'una entrada sobre Vitinho.

89' | Karabaev intenta una jugada individual a la vora de l'àrea que talla Busquets.

86' | El Barça refusa la pilota després del servei de la falta.

85' | Últims canvis al Dynamo: Karabaev i Eric Ramirez per Tsygankov i Buyalsky

84' | Falta lateral al costat de l'àrea culer a favor del Dinamo.

83' | Intercanvi d'opinions a la graderia del Camp Nou mentre el Barça mareja la pilota tractant d'adormir el partit. Alguns aficionats aplaudeixen i uns altres xiulen.

80' | El Barça mareja la pilota tractant d'adormir el partit.

78' | Kedziora substitueix Tymchyk al Dinamo.

77' | Coutinho fa una centrada que s'enverina i marxa a prop del pal.

75' | Canvi al Barça: Agüero per Memphis.

73' | Agüero es prepara per entrar al terreny de joc.

71' | Coutinho remata per sobre del travesser a la sortida d'un córner!

70' | Tsygankov prova un xut que s'estavella en la defensa blaugrana.

69' | Tercer canvi al Barça: Sergi Roberto per Gavi.

66' | Garmash cau dins l'àrea, però l'àrbitre no assenyala res.

64' | Piqué refusa la pilota després de la falta.

63' | Falta perillosa a favor del Dinamo.

61' | Doble canvi al Dinamo: Garmash i Vitinho per Suprayha i De Pena.

60' | El Barça no està tenint cap dificultat en defensa fins al moment.

57' | De moment, Alba continua sobre el terreny de joc i sembla recuperat.

55' | Compte que sembla que Jordi Alba demana el canvi. El lateral té molèsties.

54' | A punt de marcar Ansu Fati després de prendre-li la pilota al porter visitant!

52' | Frenkie de Jong està a punt de fer arribar una passada de la mort a Ansu Fati!

51' | Jordi Alba talla amb facilitat una passada en profunditat del Dinamo.

49' | Els blaugranes no generen perill amb el servei de cantonada.

48' | Córner a favor del Barça.

47' | Possessió llarga del Barça per començar la segona meitat.

46' | Comença la segona part al Camp Nou amb dos canvis pel Barça: Coutinho i Ansu Fati per Mingueza i Luuk de Jong.

DESCANS | Koeman introduirà un doble canvi perquè es preparen Coutinho i Ansu Fati.

DESCANS | Gerard Piqué ha marcat el primer gol del Barça en aquesta edició de la Champions League, tal com va fer a la Lliga.

DESCANS | Ansu Fati ha estat escalfant durant els últims minuts de la primera meitat. És probable que Koeman no trigui en introduir-lo al terreny de joc.

DESCANS | El Barça sumaria tres punts molt importants tot i no estar brillant en excés pel seu joc. De Jong i Dest han pogut ampliar l'avantatge al marcador, però no han aprofitat les seves ocasions.

DESCANS | Final de la primera meitat al Camp Nou. El Barça guanya gràcies a un gol de Gerard Piqué.

45 + 1' | El Barça serveix un córner sense perill.

45' | Un minut d'afegit a la primera meitat.

43' | Luuk de Jong remata alt a la sortida d'un córner.

40' | El Barça segueix controlant el partit després del gol.

38' | El Dinamo ha aconseguit arribar a l'àrea blaugrana, però no ha ocasionat perill.

36' | GOOOOOOOL DE PIQUÉ!!!! El central avança el Barça en enviar al fons de la xarxa una centrada d'Alba des de l'esquerra.

35' | Quina ocasió de Dest!! L'extrem ha rebut tot sol al segon pal i no ha aconseguit superar Bushchan.

34' | Memphis cau dins l'àrea, però l'àrbitre no assenyala res.

32' | El partit té molt poc ritme durant els últims minuts.

30' | El Dinamo no aconsegueix dur a terme cap possessió llarga, però els visitants tampoc semblen gaire preocupats per aquest fet.

27' | Dest intenta rematar una pilota al segon pal però no aconsegueix colpejar bé la pilota.

24' | La defensa visitant refusa la pilota després que Memphis intentés endinsar-se a l'àrea.

22' | Quina aturada de Bushchan! Luuk de Jong ha provat un xut des de la frontal que ha obligat al porter visitant a lluir-se.