DIRECTE | Barça-Olympique de Lió, final de la Champions femenina (1-3)
per Lluís Pérez
21 de maig 2022

FINAL DEL PARTIT | El Barça perd contra el Lió per 1-3.

90+4' | Se li escapa la final al FC Barcelona, 3 últims minuts i necessiten dos gols per la pròrroga.

90' | Ho intenta Irene Paredes de cap però arriba molt forçada per dirigir la pilota entre pals. 7 minuts d'afegit.

89' | Ho intenta Oshoala que no envia la pilota al fons de la xarxa. Recta final del partit, s'espera que el temps afegit sigui llarg.

84' | Oshoala rep una pilota després de la passada d'Alexia i no pot rematar a temps. Molt atenta la defensa del Lió.

82' | Remata la centrada Crnogorcevic amb el cap però no agafa direcció a porteria, el Barça busca constantment el segon. Segueix el un a tres.

78' | Groga a Jonathan Giráldez per protestar les pèrdues de temps del Lió.

75' | Entra Pina per Rolfo

74' | Remata Oshoala de cap que se'n va lleugerament desviada de la porteria. Hi havia fora de joc previ.

71' | El Lió intenta gestionar el temps i el Barça comença a precipitar-se en atac. Es prepara Pina per entrar al partit.

68' | Macário ha rebut un cop al cap i el partit s'ha aturat uns minuts. La jugadora del Lió ja torna al terreny de joc.

64' | Groga per Macário (Olympique de Lió)

61' | Cau Oshoala dins de l'àrea, demana penal però hi havia fora de joc previ.

58' | AL TRAVESSER!!! EL XUT DE PATRI GUIJARRO DES DE QUASI EL MIG DEL CAMP TOPA AMB EL TRAVESSER!

La blaugrana ha vist a la portera Endler fora de lloc i quasi marca el segon pel Barça!

54' | Nova ocasió de perill per l'Olympique que no agafa porteria. Les franceses pressionen amunt i busquen les errades de les defenses.

51' | El Barça comença a recuperar les pilotes abans del mig del camp i vol dominar la possessió de la pilota.

49' | Xut de l'Olympique de Lió que atura Sandra Paños, sense gaire perill.

45' | Canvi de jugadora, entra la davantera Oshoala i marxa Jeni Hermoso

45' | Comença la segona part de la final de la Champions femenina al Juventus Stadium! Posa la pilota en moviment el Barça. El Barça ataca a l'esquerra de la nostra pantalla a la dreta ho fa el Lió!

BAR 1 - 3 OL

Descans a Torí! El Barça ha millorat en defensa i comença a buscar més les jugadores referents en atac. Les blaugranes marxen a la mitja part perdent (3-1) No obstant això, les sensacions són millors en tots els aspectes.

45' | El Lió segueix buscant el quart amb els canvis de joc que realitza d'un costat a l'altre. 4 minuts d'afegit.

40' | GOOOOOOL DEL BARÇA!!! GOL D'ALEXIAAA!! Recull la pilota i xuta des de fora de l'àrea per marcar el un a tres! S'animen els aficionats del Barça que estan a Torí!

37' | Segueix apretant l'Olympique de Lió que busca el quart. Bona parada de Sandra Paños al pal llarg.

33' | GOL DE L'OLYMPIQUE DE LYO! Marca el tercer gol de la primera part. Regal del Barça que està molt tou en defensa i marca Catarina sola al segon pal.

BAR 0 - 3 OL

32' | Hegerberg ho torna a intentar des de fora de l'àrea però el xut ha marxat desviat.

30' | Partit molt físic fins el moment, el Lió segueix apretant i el Barça porta uns minuts sense arribar.

23' | GOL DE L'OLYMPIQUE DE LIÓ! MARCA EL SEGON L'EQUIP FRANCÈS! Gol de Hegerberg.

BAR 0 - 2 OL

19' | El Barça s'aproxima cada cop més a la porteria de l'Olympique de Lió, que no ha tornat a xutar entre pals des del primer gol.

14' | Casi empata el Barça! La passada rassa de Mariona i li quedava enrere la pilota a Jenifer Hermoso que rematava incòmode amb la pilota enrere i amb la defensa a sobre.

5' | GOL DE L'OLYMPIQUE DE LIÓ! Gol des de fora de l'àrea Henry per l'escaire. Imparable per Paños.

1' | COMENÇA LA FINAL DE LA CHAMPIONS A TORÍ!

ONZE DE L'OLYMPIQUE DE LIÓ | Carpenter, Renard, Bathy, Bacha; Horan, Henry, Macario; Cascarino, Hegerberg y Malard

ONZE DE GALA | Jonathan Giráldez surt amb el seu millor onze després d'aprofitar bé les rotacions en els darrers partits de lliga. Tot llest per donar inici.

ONZE DEL BARÇA | Paños, Torrejón, Irene Paredes, Mapi León, Rolfö, Aitana, Patri Guijarro, Alexia; Hansen, Jenni Hermoso y Mariona.

Prèvia | Després de la gran temporada realitzada pel primer equip femení del Futbol Club Barcelona, els jugadors de Jonathan Giráldez ja són a Torí, preparats per jugar la final de la Champions contra l’Olympique de Lió. Un cop les blaugranes han segellat la millor lliga possible, guanyant tots els partits disputats i arribar a la final de Copa, el Barça intentarà tornar a alçar al cel el títol de la màxima competició europea que ja han assolit quan Lluís Cortés dirigia la banqueta l 'any passat i que volen repetir aquesta tarda davant d'una afició que s'ha desplaçat fins a Itàlia i que ha reconegut el seu esforç durant tota la temporada.