DIRECTE | El Barça, eliminat de l’Europa League en un partit surrealista (2-3)
per Gabriel Izcovich Bronstein
14 d'abril 2022

El Barça ha quedat eliminat després d'un partit surrealista. Malgrat que ha jugat al Camp Nou, el Frankfurt s'ha sentit més local gràcies als 20.000 aficionats que l'han acompanyat. S'ha avançat ràpid amb un gol de penal de Kostić, i el golàs de Santos Borré ha posat terra de per mig abans del descans. En la represa, el primer ha tornat a golejar i ho ha pràcticament sentenciant tot. Busquets ha posat picant, i el gol de Memphis al final, de penal, només ha servit per maquillar el matx, ja que immediatament l'àrbitre ha xiulat el final. LLEGEIX LA CRÒNICA DEL PARTIT

El Barça ha quedat eliminat de la UEFA Europa League, amb un 3-4 advers en el global de l'eliminatòria als quarts de final contra el Frankfurt

90+9' | S'acaba el partit... ha xiulat el final just després del gol de Memphis

90+9' | GOOOOOOOOL DE MEMPHIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!! THE LION!!!!! BARÇA 2-3 FRANKFURT

90+9' | I EXPULSAT N'DICKA PER DOBLE GROGA!!!!

90+9' | PENAAAAAAAAL PER AL BARÇAAAAAAAAAAAAA

90+7' | Desesperadíssim el Barça, que troba a faltar Pedri

90+7' | Trapp atrapa una centrada de Dembélé. Anava cap a Luuk de Jong i Araujo, vestit de davanter centre

90+6' | Tots excepte ter Stegen estan al camp del Frankfurt. Domini flagrant blaugrana

90+4' | Entrada criminal de Knauff a Busquets! I l'àrbitre només li ensenya la targeta groga

90+3' | L'uruguaià ha xutat dins de l'àrea, però un defensa l'ha rebutjat 'in extremis'

90+3' | EL FRANKFURT SALVA EL GOL D'ARAUJO!

90+2' | Per cert, nou minuts de temps afegit. S'ha perdut molt de temps en una revisió del VAR i uns problemes tècnics de l'àrbitre

90' | Adama centra a Luuk de Jong, la defensa rebutja el xut del neerlandès, i en la frontal de l'àrea Busi engalta una volea preciosa. Hi ha opcions encara!

90' | ARA SIIIIIIIIII! GOLÀS DE BUSQUETS! GOL DEL BARÇA! BARÇA 1-3 FRANKFURT

89' | Entra Ache per Santos Borré

88' | Pica Busquets de cap a l'àrea, i la defensa alemanya rebutja a córner quan l'uruguaià estava amb la canya preparada

87' | Salva el Frankfurt el gol d'Araujo!

87' | El Barça està jugant fora de casa al Camp Nou... això és tan històric com lamentable

85' | Memphis havia servit la falta des del marge esquerre. Després d'uns rebots a l'àrea, Frenkie de Jong ha xutat desviat. La pilota anava fora, i Busquets l'ha introduït... però el migcampista estava lleugerament en fora de joc

84' | Doncs no!!! L'àrbitre anul·la el gol de Busquets! El VAR ha evidenciat un fora de joc del català. Justet, però decisió correcta

84' | GOOOOOOOL DE BUSQUETS!!!! GOOOOOOOOOL DEL BARÇA!!!!!! BARÇA 1-3 FRANKFURT!

82' | Falta perillosa per als blaugranes!

82' | Falta de Hrustic a Dembélé, i targeta groga per al jugador del Frankfurt

80' | Carrusel de substitucions: al Barça, entra Memphis per Ferran. I al Franfkurt, entren Hauge i Hrustic per Rode i Lindstrøm

79' | Acaba Santos Borré un contraatac amb una centrada que s'escapa per la línia de fons. Abans, Luuk de Jong reclamava falta en la frontal de l'àrea del Frankfurt

78' | Quasi gol de Kamada! El Barça està KO

77' | Ha tornat a perdonar el Frankfurt! Lindstrøm no ha pogut connectar una bona centrada, i en la rèplica Knauff ha fet el que ha volgut amb la defensa blaugrana, fins que l'han impossibilitat el xut

76' | I ara el Frankfurt salva el gol de Gavi! Centrada blaugrana que buscava l'andalús, per aire

75' | Perdona el Frankfurt el quart gol. Santos Borré ha xutat molt amunt una bona centrada

74' | Aquesta derrota farà molt mal al si del Barça. El fet de quedar eliminats d'una competició que il·lusionava, la contundència al marcador, la pol·lèmica de les entrades al Camp Nou... moltes coses!

74' | Xiula una falta inexistent l'àrbitre, de Dembélé a Knauff, en atac. Ha sigut el del Frankfurt qui ha impactat amb el francès

71' | Defensa de tres del Barça. Toca arriscar

69' | Després del gol, Xavi ha introduït Luuk de Jong per Eric Garcia. A la desesperada!

68' | Kamada ha servit per Kostić, que estava completament sol. Dest ha intentat molestar-lo, però el serbi ha definit a la perfecció amb un xut creuat. Sentència alemanya. Els jugadors blaugranes estan desolats

67' | GOL DE KOSTIĆ. GOL DEL FRANKFURT. BARÇA 0-3 FRANKFURT

65' | Adama aconsegueix un servei de banda quan estava marcat per tres jugadors. Bona incursió abans de Frenkie de Jong, però Ferran no ha estat precís en la paret

64' | Entra actiu Adama al partit. I és Ferran qui se situa com a davanter centre, tal com ha fet en moltes ocasions amb la selecció espanyola

62' | Canvis al Barça! Xavi revoluciona l'equip: entra Adama Traoré per Aubameyang, i Sergiño Dest per Mingueza

60' | No hi ha penal! L'àrbitre ha tingut problemes per sentir els missatges que ha rebut per part del VAR. Partit pírric a Barcelona

60' | Anem per parts: el Frankfurt ha tingut un mà a mà amb ter Stegen, qui ha aturat un xut molt dur i ha salvat la sentència dels alemanys. Però en l'origen de la jugada, un jugador visitant ha tocat la pilota amb la mà. Estan veient si és mereixedora de penal

59' | I ara l'àrbitre mira un possible penal favorable al Barça al VAR!!! Quina bogeria!

58' | SALVA TER STEGEN EL TERCER

La grada d'animació ha fet una vaga de deu minuts. Segurament el dia més indicat per fer-ho era el dia en el qual l'equip necessita una remuntada cada vegada més complicada... esperpèntic, tot plegat

TORNA LA GRADA D'ANIMACIÓ! Surrealista

54' | Dembélé ha fet una bona jugada per la dreta, però la seva centrada ha sortit per damunt de la porteria

52' | Pel que fa al joc, el Barça continua insistint. El Frankfurt ha tingut una bona ocasió abans, i el guió és el mateix

Surrealista. La grada d'animació fent vaga en el dia en el qual l'equip al qual se suposa que animen els necessita més. El Barça ara està encara més sol que en la primera meitat

ATENCIÓ! La grada d'animació del Barça ha deixat buides les seves localitats! Ho han fet per protestar pel fet que hi hagi tants aficionats del Frankfurt a l'estadi. I ho han fet de manera indeterminada

47' | Boníssima centrada per al gabonès, que no ha impactat la pilota amb la porteria buida. Ha començat bé el Barça la segona meitat