DIRECTE | Derrota inesperada contra el Cadis (0-1)
per Gabriel Izcovich Bronstein
18 d'abril 2022

Partit que farà mal. Molta anarquia, molt descontrol, molts nervis. Dembélé ha estat l'únic jugador que ha rendit a bon nivell. Poquet de Ferran Torres, gens de Frenkie de Jong... quan Aubameyang i Luuk de Jong han entrat, l'equip de Xavi ja anava a la desesperada. Els blaugranes, amb un partit pendent, es queden a 15 punts del Madrid, i empatats a punts (amb 60) amb el Sevilla i l'Atlètic de Madrid. El Betis en té 57. La Champions perilla. LLEGEIX LA CRÒNICA DEL BARÇA 0-1 CADIS

90+8' | FINAL DEL PARTIT! EL BARÇA TORNA A PERDRE! BARÇA 0-1 CADIS

90+8' | Targeta groga a Jordi Alba per una protesta. Molt enfadats els jugadors locals

90+6' | Falta de Dembélé, per interrompre un contraatac. Mentrestant, Jordi Alba s'ha encarat amb un rival que escalfava!

90+5' | Salva ter Stegen el segon! Això sí, hi havia fora de joc en el contraatac gadità

90+4' | Targeta groga a Ferran Torres per protestar

90+3' | Entra Mingueza per Dest

90+2' | Centrada d'Adama Traoré, que acaba, sense problemes, en mans de Ledesma, després d'un refús

90+1' | Set minuts de temps afegit!

89' | Centrada cap a Aubameyang, el gabonès remata acrobàticament i el porter del Cadis fa una nova aturada. És l'MVP

89' | SÍ! LEDESMA. TORNA. A. SALVAR. EL. CADIS

88' | Pilota al pal del Cadis!!! Centrada inofensiva, que toca en Jordi Alba i s'enverina

87' | El Barça està desesperat, conscient que s'acaba el temps i no troba el gol. Això sí, el temps extra hauria de ser important

85' | Gran xut d'Eric Garcia... i novament Ledesma!

82' | Rebutja Ledesma novament un córner, amb els punys. L'argentí està salvant els seus

81' | El Barça està amb Adama Traoré, Dembélé, Ferran Torres, Luuk de Jong i Aubameyang. Cinc davanters!

79' | Contraatac del Cadis, i el porter alemany ha fet una aturada providencial. Es torna boig el partit

79' | I ara ter Stegen salva el segon!

78' | Quasi marca Luuk de Jong en un córner!!!

77' | Canvis al Barça! Entren Adama Traoré i Luuk de Jong, per Frenkie de Jong i Lenglet. Partit horrible dels dos substituits

76' | Contraatac per la dreta, Lenglet està molt, massa tou, el driblen, i passada cap enrere cap a Álex Fernández, que davant ter Stegen, i amb temps, xuta la pilota a la dreta, fora

76' | Perdona el Cadis el segon gol!!!

75' | Endevinin qui està preparat per entrar al terreny de joc! Pista: és un salvador

74' | Busquets s'està fent un fart de recuperar pilotes. Està sostenent el Barça

72' | Molt anàrquic el Barça. De Jong és una ombra, i Gavi està intermitent. El Barça passa de la defensa a l'atac com qui juga al futbolí

70' | Targeta groga injusta a Dest. Pilota dividida amb Fali, l'estatunidenc s'hi ha llençat i, en veure que no hi arribava, ha retirat la cama. No ha fet res! Protesta el Camp Nou, amb raó...

68' | El francès ha xutat des de fora de l'àrea, i el porter argentí ha fet una aturada brutal. El rebot ha afavorit Ferran Torres, que ha estat lent. El valencià podria haver rematat de primeres

68' | Deu-n'hi-do Dembélé! Quin xut! Ledesma torna a salvar el Cadis!

67' | Dembélé ha sacat la falta, directa cap a la porteria del Cadis, i Ledesma ha rebutjat amb els punys

66' | Falta a Ferran Torres, en el marge esquerre. Perillosa!

65' | Partit pèssim de Frenkie de Jong. El neerlandès no ha aportat res pràcticament, i ha fallat jugades importants. Ara una centrada seva ha marxat molt desviada. Com es troba a faltar Pedri!

64' | Substitucions en el Cadis: entren Iván Alejo i San Emeterio per José Mari i Salvi

63' | Brutal retall de Dembélé, però el seu llançament ha marxat molt alt. Era córner, però l'àrbitre no ho ha apreciat així

62' | Si jo fos Xavi, hagués fet entrar el gabonès per Ferran Torres. El valencià no ha fet cap perill, mentre que Memphis sí. I aquests darrers minuts, en banda esquerra, ha estat desequilibrant

62' | Entra Aubameyang per Memphis!

61' | Targeta groga per a Luis Hernández, per una entrada a Busquets. El defensa anava a per la pilota, però s'ha frenat de passada

60' | Es prepara Aubameyang. Es venen cosetes!

57' | Dembélé ha fet una autopassada a Espino, i ha cedit per al neerlandès. De Jong tenia una clara ocasió per xutar des del balcó de l'àrea, però s'ha entretingut i li han robat la pilota. Nefast...

57' | Frenkie de Jong perdona després d'una excel·lent jugada de Dembélé!

56' | Eric Garcia xuta tou des de casa seva. Fàcil per a Ledesma

53' | El partit requereix canvis imminents. El Barça està pitjor que en la primera meitat. Li costa entrar al partit. Escalfa, que surts, Auba (també s'ha afegit a l'escalfament Nico González)!

51' | S'entrebanca Memphis després d'una passada elèctrica de Dembélé, posterior a una paret entre el francès i Dest. La pilota ha marxat per la línia de fons

49' | El Barça ha reaccionat mitjançant Dembélé. Desviat un xut del francès

48' | Centrada molt perillosa al cor de l'àrea blaugrana. Sobrino remata, ter Stegen salva, Sobrino remata i ter Stegen torna a salvar. Però el refús ha caigut a Lucas Pérez, que ha rematat amb la porteria buida. Molt passiva la defensa del Barça. Xavi, tenim un problema!

48' | GOL DEL CADIS! GOL DE LUCAS PÉREZ! BARÇA 0-1 CADIS

47' | Bona jugada de Memphis, que ha regatejat un rival al costat esquerre de l'àrea. Però la seva centrada no ha trobat destinatari

46' | Surt a escalfar Pierre-Emerick Aubameyang!

46' | Comença el segon acte al Camp Nou! Cap canvi: mateixos 22 protagonistes

57.495 espectadors avui al Camp Nou! Mitja entrada, però suficient tenint en compte el dia, l'horari i les circumstàncies. La gent no pot veure el lesionat Pedri, a qui tots trobem a faltar, però tot i això ha respost

CADIS | L'equip de Sergio González ha aguantat bé el tipus fins ara. Amb aquest empat provisional, sortiria de la zona de descens i se situaria en la 16ª posició. Abans del partit, era 18è, amb 28 punts. El Mallorca i el Granada en tenen 29. Per sota, estan el Llevant i l'Alabès (amb 25)