Món Esport
Zagreb rep la selecció espanyola amb cartells de suport als presos polítics
  • CA

La ciutat de Zagreb, que aquest vespre acollirà el Croàcia-Espanya de la UEFA Nations League (20.45h), s’ha vist omplerta de cartells en contra d’Espanya i de suport als presos polítics catalans. La Sexta ha informat que, ja des d’aquest dimarts, els carrers de la capital croata han estat envaïts per papers amb la bandera d’Espanya i en els quals es pot llegir el següent missatge: “Vergonya a Espanya, un règim feixista que empresona i tortura els pacífics oponents polítics”.

 

 

Els cartells no han estat reivindicats ni signats per ningú, fet pel qual es desconeixen els autors d’aquests. Els futbolistes de la selecció espanyola, però, estan concentrats en el futbol, ja que estan obligats a guanyar als subcampions del Mundial de Rússia si volen ser primers de grup a la Lliga de les Nacions.

 

El capità de La Roja, Sergio Ramos, no va voler entrar en polèmiques: “No hem barrejat mai futbol i política i crec que hem de seguir en la mateixa línia. Jo sóc partidari que els estadis estiguin plens de gent. A mi, com a jugador i encara que aquest dijous la tindrem en contra, és el que m’agrada. Hagués preferit tenir-la a favor, però no serà així i hem de gaudir igualment. Òbviament, demano que no hi hagi cap mena de violència i res que pugui tacar la imatge del futbol“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa