Món Esport
[VÍDEO] La lliçó de l’entrenador del Lleida a un periodista indignat perquè parlava català
  • CA
Gerard Albadalejo, durant una roda de premsa.
Gerard Albadalejo, durant una roda de premsa. | @Lleida_Esportiu

Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida Esportiu, ha hagut de defensar el català aquest cap de setmana en la roda de premsa posterior a la visita catalana a la Sociedad Deportiva Ejea, conjunt aragonès (4-4). El tècnic va ser recriminat per contestar una pregunta en català i va haver de sortir al pas per reivindicar el dret a fer-ho i, de pas, donar una lliçó al periodista que l’havia increpat.

 

Tot ha començat quan Albadalejo va respondre a una pregunta al periodista de Catalunya Ràdio en català. Llavors, un professional de la comunicació local ha mostrat la seva desaprovació en relació a això i li ha demanat que contestés en castellà. L’entrenador del Lleida, ferm, no ha canviat la postura i ha explicat amb tot el respecte del món el perquè: “Si em fan una pregunta en castellà, la contestaré en castellà. I si és anglès i em puc fer entendre, exactament el mateix. No és una qüestió de catalans i espanyols”.

 

 

Albadalejo ha sentenciat l’assumpte explicant que havia respost en català “per deferència i per costum” al mitjà de comunicació públic. El periodista no ho ha acabat d’entendre i no ha fet cap pregunta com a senyal de protesta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa