Un exjugador del Nàstic fitxa per Ciutadans

César Arzo, exdefensa del club tarragoní, és el número 4 de la llista de candidats al Congrés dels Diputats per Castelló del partit unionista

César Arzo, durant un entrenament del Nàstic de Tarragona.

César Arzo, durant un entrenament del Nàstic de Tarragona. | @carzo4

Ciutadans ha fet oficial que Sandra Julià liderarà la seva llista de candidats al Congrés dels Diputats per Castelló i tindrà un peculiar número 4: César Arzo, exjugador del Nàstic de Tarragona que s’ha incorporat a la disciplina del partit unionista a Vila-real, on va néixer. Encara que les seves opcions d’arribar a ser diputat del govern espanyol són més que reduïdes (ja que, només a Castelló, té tres persones al davant) i que la posició té una missió més simbòlica que res, la realitat és que sí que té moltes opcions de ser un dels integrants de la llista que la formació d’Albert Rivera presentarà en les eleccions municipals de l’ajuntament de la ciutat valenciana.

 

Arzo, que ara té 33 anys, va incorporar-se a la plantilla del Nàstic a principis del 2018 per reforçar l’eix de la defensa tarragonina. En el seu primer mig any va disputar fins a onze partits (918 minuts), però aquesta temporada només va jugar dos partits (119 minuts) abans de patir una lesió greu al seu genoll dret i deixar de formar part, posteriorment, l’entitat catalana i retirar-se. Entre altres, el valencià ha militat en el Vila-real, el Recreativo, el Saragossa i el Múrcia.

Nou comentari