Món Esport
Subies: “No sóc responsable de qui entra a l’Assemblea”

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, s’ha tret les puces de sobre a l’hora de donar explicacions per les actes falsificades de les anteriors assemblees: “Jo no tinc cap tipus de responsabilitat en la gent que entra per la porta de l’Assemblea”.

Així ho ha assegurat Subies a l’Assemblea General Extraordinària celebrada a l’hotel Hesperia de l’Hospitalet, davant 224 assembleistes “degudament acreditats”, segons Albert Baza, secretari general de la Federació.

 

El president assegura que no depèn d’ell, però continua sense negar les informacions publicades per aquest diari. “S’han extret documents amb la intenció de fer mal al futbol català”, ha criticat Subies, assegurant que la informació ha estat filtrada per gent “amb interessos personals”.

 

Cas José Miguel Calle
 

“En aquesta casa, cap persona o empresa ha rebut cap retribució per no haver fet una feina”, ha dit. “L’esposa de José Miguel Calle no ha treballat mai en aquesta casa. Calle cobrava a través d’una empresa que duia el nom de la seva dona i els contractes del senyor Calle estaven signats amb anteriors presidents”, ha explicat.

Calle no podia cobrar, ja que estava cobrant d’un ERO, i és per això que els diners es van facturar a nom de l’empresa de la seva dona. És cert que la primera empresa emesa per l’empresa de la dona de Calle va realitzar-se sota el mandat de l’expresident Casals, però els tres darrers anys van ser sota el mandat Subies. “Ja els hem regulat”, ha corroborat l’actual president.

 

Aprovat el sou de Subies: 120.000?€
 

“És moment d’iniciar un nou projecte de manera més professional”, ha demanat. Aquesta professionalització passa per establir un sou pel president, projecte aprovat per 198 vots a favor, 10 en contra i 3 abstencions. “Vaig dir que si tornava, havia de ser professional”, ha defensat Subies, que cobrarà 50.000 € l’any 2016 i 120.000?€ els vinents. “S’han de poder prendre decisions i manar. Fa sis anys que no mano: ordeno, però no mano”, s’ha queixat el president de la Federació.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa