Món Esport
Soteras, president de la Federació Catalana, defensa Subies: “És innocent”
  • CA

Joan Soteras, que el passat setembre va ser nomenat president de la Federació Catalana de Futbol, ha defensat el seu predecessor en el càrrec, Andreu Subies, després que aquest hagi estat detingut aquest dimarts en el marc d’una operació de la Guàrdia Civil que investiga delictes d’apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental. L’acció tenia l’objectiu principal de treure més informació sobre els pressupostos destinats a les reformes de les seus de la Federació a Barcelona, Tarragona, Sabadell i Vilafranca del Penedès i també ha suposat la detenció de José Contreras, exdirectiu federatiu i responsable d’empresa Tastavins SL.

 

En una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio, Soteras no ha dubtat a posar la mà al foc per Subies: “No m’esperava, en cap moment, que poguéssim tenir una inspecció d’aquest tipus. Hem de ser respectuosos amb la justícia, donar facilitats al cos de la Guàrdia Civil per tot el que demanin. Tranquil·litat i normalitat, però jo estic segur que no quedaré decebut amb Subies perquè crec en ell. És innocent“.

 

“Qui coneixia la Federació fa set o vuit anys només ha de veure què s’ha fet. Les obres s’han fet a preu de mercat. No tenim cap Picasso en les parets de la Federació“, ha valorat el nou president de la Federació Catalana de Futbol, que, cal recordar, era el candidat continuista a les eleccions després de la marxa de Subies a la Reial Federació Espanyola de Futbol per ser la mà dreta de Luis Rubiales.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa