Món Esport
Salut i el PROCICAT es neguen a ampliar l’aforament dels estadis
  • CA

Si ahir coneixíem la notícia que el Consell Interterritorial de Sanitat havia aprovat l’ampliació de l’aforament dels estadis de futbol professional fins al 60% i el dels pavellons de bàsquet professional fins al 40%, avui hem sabut que a Catalunya no passarà el mateix. La ministra Carolina Darias ja va advertir que aquests percentatges eren només uns màxims, però que cada Comunitat Autònoma podia fixar una xifra inferior, així que el Departament de Salut i el PROCICAT han decidit que els estadis es mantindran al 30% a Catalunya.

De fet, Salut ja va votar en contra d’aquesta ampliació al Consell Interterritorial, ja que demana “extremar els missatges de prudència en aquests moments”. Així doncs, i amb el retorn a les escoles a l’horitzó pròxim, Salut ha especificat que serà el PROCICAT qui decideixi quin serà l’aforament als estadis catalans. De tota manera, s’espera que aquest 30% es mantingui fins al final de mes i que aleshores es torni a revisar, de la mateixa manera que ho farà el Consell Interterritorial de Sanitat.

D’altra banda, segons ha informat RAC1, el Futbol Club Barcelona s’ha mostrat molt decebut amb aquesta decisió. De la mateixa manera, el Reial Club Deportiu Espanyol també ha manifestat en diverses ocasions la seva disconformitat amb les mesures actuals i demana que l’aforament permès als estadis sigui superior a l’actual. Cal tenir en compte que els clubs de futbol de la Lliga estan passant per moments econòmics molt complicats i que els diners de les entrades són una font d’ingressos molt important. Això ho nota sobretot el Barça, que abans de la pandèmia obtenia molts beneficis gràcies als bitllets venuts a turistes a preus molt elevats.



Més notícies
Fotografia del Camp Nou | FC Barcelona
L’aforament dels estadis s’amplia al 60%
Notícia: L’aforament dels estadis s’amplia al 60%
Comparteix
Sanitat també ha autoritzat que els pavellons es puguin omplir en un 40%
Piqué, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
Competició decideix que el Sevilla-Barça es jugarà
Notícia: Competició decideix que el Sevilla-Barça es jugarà
Comparteix
La Federació no contempla els partits de seleccions com a excusa per ajornar un enfrontament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a setembre 02, 2021 | 16:06
    FRAN BCN setembre 02, 2021 | 16:06
    Sou uns genis, menys ingressos.pels.clubs...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa