Luis Rubiales atén la premsa a Santander.
Luis Rubiales atén la premsa a Santander. | EFE

Després que aquest dilluns la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ratifiqués Andreu Subies en el càrrec de vicepresident econòmic de l’entitat, el seu president ha assegurat aquest dimarts que el seu home de confiança “és innocent fins que es demostri el contrari”.

 

No obstant això, Luis Rubiales ha deixat clar que serà “implacable” si es demostra que l’expresident de la Federació Catalana de Futbol, detingut i posat en llibertat per la Guardia Civil en una operació emmarcada en el ‘cas Soule’, és culpable. El màxim dirigent de la RFEF ja va demostrar, amb la destitució de Julen Lopetegui quan el Reial Madrid va anunciar el seu fitxatge, que no tenia cap mena de problema a l’hora d’actuar fermament.

 

“Allunyar-lo de la vida del futbol i prescindir de la seva enorme experiència seria un greu error”, ha seguit valorant Rubiales, que ha insistit en el fet que Subies va declarar “durant vint minuts i va ser posat en llibertat sense cap mena de restricció, un fet molt important”.Nou comentari