Rafa Nadal: “Catalunya està dins d’Espanya, no concebo una altra situació”
Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu.
Rafa Nadal, en una imatge d’arxiu. | Europa Press

Rafa Nadal torna a posicionar-se en relació al procés d’independència català. El tennista, que va declara que el referèndum de l’1-0 “era com saltar-se un semàfor, perquè les lleis són com són i s’han de respectar”, ha assegurat ara en una entrevista al diari mexicà Milenio que “Catalunya està dins d’Espanya” i que la situació “s’ha de calmar” perquè el país “necessita estabilitat”.

 

Porto Catalunya dins del meu cor. Hi he passat molts moments importants i no veig una Espanya sense Catalunya, per a la que és important i positiu estar dins del país. No concebo una altra situació que impliqui veure dos països diferents. Catalunya està dins d’Espanya, a partir d’aquí ja es veurà“, ha començat declarant el tennista mallorquí.

 

“Hi ha molts focus complicats com Catalunya i les eleccions, però la situació s’ha de calmar, potser no tan a curt termini, però es necessita estabilitat. Opino que la manera de solucionar el cas dels catalans és la convivència“, ha sentenciat sobre l’assumpte Rafa Nadal, que mai ha negat ni amagat el seu posicionament en contra de la independència catalana.Més notícies

Nou comentari