Piqué insisteix i convida els seus seguidors a visitar Catalunya, “la meva terra”

"Catalunya és una terra de contrastos. No seríem qui som sense la riquesa de la nostra diversitat. Sempre m'ha encantat per desconnectar-hi. Aquí he après a somiar", diu el central català

Si Gerard Piqué ja es tallava poc i exterioritzava sovint el seu amor per Catalunya quan defensava la samarreta de la selecció espanyola, després de retirar-se encara ho està fent amb vehemència. El central del Barça va denunciar les injustícies que estan patint els presos polítics en l’escenari (Santiago Bernabéu) i el moment (després d’un triomf) ideals i, ara, torna a protagonitzar una campanya de Catalunya Experience per insistir en el fet que “tothom ha de venir a Catalunya un cop a la vida”.

 

Aquestes són les paraules de Piqué en el vídeo que ha compartit a través de les seves xarxes socials: “Catalunya és una terra de contrastos. No seríem qui som sense la riquesa de la nostra diversitat. Sempre m’ha encantat desconnectar i perdre’m pels boscos de la meva terra. Aquí he après a somiar. Som creatius perquè ens atrevim a imaginar qualsevol cosa. A Catalunya, sempre hem volgut donar el millor de nosaltres mateixos. Recordo que una vegada érem al vestidor del Barça i un company em va dir: ‘Quan treballes i t’esforces sempre tens una mica més de sort’. No saps per què, però en tens. Crec que tothom hauria de venir a Catalunya un cop a la vida”.

 

Nou comentari