Piqué: “Ha estat una festa del futbol català, hem de repetir-ho més”

"Ha estat una gran nit. Tenim una selecció que juga molt bé. La gent que ha participat s'ho ha passat molt bé", ha declarat el central català després del triomf contra Veneçuela

Gerard Piqué, durant el Catalunya-Veneçuela.

Gerard Piqué, durant el Catalunya-Veneçuela. | GIRONA FC

Gerard Piqué ha tornat a disputar un partit de seleccions en una aturada FIFA. El central, que va deixar la selecció espanyola després del fracàs al Mundial de Rússia, s’ha vestit la samarreta de Catalunya per disputar el partit contra Veneçuela que ha demostrat el nivell i la reivindicació d’un combinat nacional cridat a competir entre les millors. El defensa del Barça ha comparegut davant els mitjans de comunicació després del triomf català davant la vinotinto i ha celebrat que Montilivi hagi viscut “una festa del futbol català“.

 

“Ha estat una gran nit. Tenim una selecció que juga molt bé. La gent que ha participat s’ho ha passat molt bé. Hauríem de repetir-ho més“, ha seguit explicant Piqué, que no ha tingut cap retret per als clubs que van prohibir als seus futbolistes jugar amb Catalunya: “És el que hi ha. Ho entenc perfectament. Hem trobat a faltar Xavi, Cesc i molts altres jugadors dels equips que han decidit no arriscar“. El central blaugrana ha assegurat, a més, que “estem molt contents per la victòria i per la festa de la gent. Ara és moment de gaudir“.

 

A més, Gerard Piqué ha deixat ben clar que la determinació de deixar la selecció espanyola és definitiva: “És una decisió presa i no em penedeixo”. “La selecció catalana em crida un dia, vinc aquí a passar-m’ho bé amb els meus companys i no té res a veure amb Espanya”, ha sentenciat el defensa en zona mixta.

Nou comentari