Gerard Piqué, una de les figures públiques més rellevants del món de l’esport s’ha mullat sobre la sentència del procés del 14-O i ha opinat sobre els aldarulls que ha provocat en tota Catalunya en una entrevista a la revista El País Semanal. “La sentència ha estat molt dura i ha provocat aldarulls. Si a gent que promou fer les coses sense violència els ha caigut això, quan han sostingut que havia de donar-se el que perseguien de forma pacífica…”, ha argumentat un Piqué que s’ha mostrat en contra de la resolució.

El defensa blaugrana creu que ara és el moment de solucionar els conflictes polítics que han portat a aquesta situació. “Es podria arreglar de moltes altres maneres. Però només s’aconseguirà quan els polítics facin la seva feina. Han estat substituïts per jutges i aquests han dictat sentència”, ha explicat el futbolista català. Piqué ha criticat uns polítics que creu que no han fet bé la seva feina i han deixat que altres gestionin el problema. “Cadascú en tindrà la seva opinió: uns que és fluixa, uns altres que fort i uns altres que està bé. Però no havíem d’haver arribat a aquest punt. Els polítics de tots dos costats havien d’haver fet el seu treball i no han complert, encara que uns estan a la presó i uns altres no. Defensar amb arguments no pot ser dolent”, ha dit el jugador català.

Finalment el jugador del Barça ha posat l’exemple de la selecció espanyola com a via per solucionar qualsevol diferència. “T’estàs dos mesos o tres tancat en una habitació fins que arribis a un acord. Nosaltres amb la gent de la selecció hem parlat mil vegades de política, però després hem sortit al camp a jugar”, ha confessat Gerard Piqué”.Més notícies

Piqué: “Mai he dit que fos independentista”

El defensa català ha demanat respecte a la privacitat de les seves idees polítiques però ha defensat el dret a decidir

El City de Guardiola no sobreviu a Anfield (3-1)

El Liverpool dona un cop d’autoritat a la Premier i deixa els de Manchester a 9 punts del líder

Nou comentari