Món Esport
Pau Gasol dona suport a Tebas i aprova el Girona-Barça a Miami
  • CA
Pau Gasol, durant un partit amb els San Antonio Spurs.
Pau Gasol, durant un partit amb els San Antonio Spurs. | EFE

Javier Tebas troba un altre aliat en el seu objectiu d’exportar el derbi català entre Barça i Girona de la segona volta als Estats Units. Pau Gasol, pivot català que actualment juga als San Antonio Spurs de l’NBA, s’ha posicionat a favor de la proposta del president de LaLiga en la seva columna a Expansión. “Aquestes últimes setmanes estem vivint de prop els moviments de la Lliga Santander per fer un pas que, segons el meu parer, seria molt important en la internacionalització de la competició“, comença explicant el jugador de bàsquet.

 

“Fins al moment hem vist com alguns clubs traslladen part de les seves pretemporades a mercats de referència com els Estats Units, la Xina o el Japó, entre d’altres. Ara estem parlant de normalitzar la celebració d’alguns dels partits oficials en territori estranger, com és el cas de la proposta de celebrar el partit entre el Barça i el Girona a Miami el pròxim gener. És una qüestió no exempta de polèmica, però que reflecteix aquesta voluntat de seguir exportant la competició més enllà del territori local per apropar-nos cada cop més a la Premier“, sentencia Pau Gasol.

 

Javier Tebas, per la seva banda, ha celebrat a les xarxes socials que “algú amb la visió i experiència de Pau Gasol comparteixi la importància de jugar un partit als Estats Units”. “En un entorn global, o creixem o ens quedem enrere”.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa