Món Esport
L’afectació de les noves restriccions a l’esport català
  • CA

Les noves restriccions a Catalunya contra la pandèmia del coronavirus que entren en vigor avui divendres 9 d’abril han tingut en compte la situació crítica del món de l’esport i han donat aire a aquest sector. La principal mesura del nou paquet és un nou confinament comarcal i, en aquest sentit, els esportistes federats no estan subjectes a aquesta restricció i podran desplaçar-se allà on calgui per poder disputar els seus respectius partits.

Ara bé, en aquest sentit, el Procicat ha fet una nova rectificació, ja que en un primer moment s’havia dit que públic que havia d’assistir a esdeveniments esportius federats tampoc no estava subjecte al confinament comarcal. Tanmateix, fonts de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) expliquen a El Món que després de consultar-ho amb el Consell Català de l’Esport, el públic no podrà sortir de la seva comarca per anar a veure partits federats.

D’altra banda, no s’ha posat cap nova restricció a la pràctica esportiva i es mantenen les anteriors. És a dir, els entrenaments i les competicions federades es podran dur a terme arreu del territori català. Una nova interrupció a les lligues dels diversos esports que es practiquen a Catalunya hauria estat un cop molt dur per a un sector que es troba en un moment molt complicat i que denuncia sovint



Més notícies
Els jugadors del València abandonant el camp | Europa Press
Tebas i LaLiga eximeixen Cala dels insults racistes a Diakaby
Notícia: Tebas i LaLiga eximeixen Cala dels insults racistes a Diakaby
Comparteix
Els informes conclouen que el futbolista del Cadis no va insultar el del València
Modric i Messi, durant un clàssic | Europa Press
Barça i Madrid s’uneixen abans del clàssic per rebutjar el masclisme
Notícia: Barça i Madrid s’uneixen abans del clàssic per rebutjar el masclisme
Comparteix
Els dos clubs han mostrat la seva solidaritat amb la portera merengue Misa Rodríguez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa