Món Esport
Nova multa de LaLiga al Reus per culpa de la mala gestió de Joan Oliver
  • CA
Xavi Bartolo, durant un entrenament del Reus Deportiu. | Reus Deportiu

Sembla que el malson no s’hagi d’acabar mai. El CF Reus Deportiu ha emès un comunicat en el qual ha informat que ha rebut una nova multa de LaLiga, aquesta de 200.000 euros i, un cop més, conseqüència de la mala gestió de Joan Oliver. L’antic principal accionista va fer promeses en relació al que aportaria a la tresoreria del club i no ho va complir.

 

“El CF Reus Deportiu ha rebut una altra sanció econòmica de LaLiga de 200.000 euros. La causa d’aquesta sanció és que l’anterior direcció del CF Reus va informar LaLiga que el principal accionista (Joan Oliver) aportaria 2 milions d’euros a la tresoreria del club, en un contracte de préstec, però va acabar aportant una xifra considerablement menor“, rebla el curt comunicat de l’entitat tarragonina.

 

Aquests 200.000 euros se sumen als 250.000 de sanció pels impagaments als futbolistes amb què va ser sancionat, durant el mes de gener, el club, que d’altra banda també va ser exclòs tres anys de les competicions professionals. De fet, aquest dijous LaLiga va procedir a retirar els punts obtinguts pel Reus durant els primers mesos de competició, quelcom que provoca que la classificació de la Lliga 1|2|3 estigui tancada per dos equips catalans: el mateix Reus (últim amb 0 punts) i el Nàstic de Tarragona (penúltim amb 17 punts, a nou de la salvació).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa