Munté sobre l’FCF: “Estem convençuts que els responsables donaran les explicacions pertinents”

La consellera de Presidència ha mantingut la neutralitat i ha demanat que, "si hi ha hagut irregularitats, se subsanin"

La consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, s’ha pronunciat en nom del Govern sobre el reportatge publicat aquest dilluns per El Món al voltant de la falsificació documental a les darreres Assemblees Generals de la Federació Catalana de Futbol. Munté ha estat neutral, ha manifestat la “confiança de la gestió dels clubs, entitats i federacions”, però també ha mostrat l’interès del Govern a aclarir els fets.

“Som els primers interessats en què, si hi ha hagut irregularitats, se subsanin”, ha comentat en la roda de premsa posterior a la reunió de Govern d’aquest dimarts. A més, la consellera ha enviat un missatge al president i als directius de la Federació Catalana de Futbol: “estem convençuts que els responsables donaran les explicacions pertinents.”

 

De moment, però, Andreu Subies ha cancel·lat les entrevistes previstes a diversos mitjans de comunicació i no ha fet cap declaració públic, ni en cap altre mitjà, al voltant de la informació publicada per aquest diari.

Tot i això, Neus Munté ha mostrat la contrarietat del Govern a “qualsevol imatge negativa que pogués sortir del món de l’esport i del riquíssim teixit associatiu amb notícies que no estiguin fundades amb fets”.

Nou comentari