Món Esport
Munté: “És una bona oportunitat per projectar al món la nostra reivindicació”
  • CA
Presentació del partit Catalunya-Tunísia. | FCF

 

El Govern, la UFEC i la Federació Catalana de Futbol han presentat, aquest dilluns al matí, el tradicional partit nadalenc de la selecció catalana absoluta que es disputarà, el proper 28 de desembre a les 18:45 hores a l’estadi de Montilivi, a Girona. Catalunya, dirigida pel tècnic del Barça B Gerard López, rebrà la visita de Tunísia, una selecció amb homes de prestigi reconegut com el central del València, Aymen Abdennour, el migcampista del Sunderland anglès Wahbi Khazri o el mitjapunta ara al Darmstadt, Anis Ben-Hatira, ex de l’Hamburg i l’Hertha de Berlín, entre d’altres clubs alemanys.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, acompanyada del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha rebut avui al Palau de la Generalitat el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el president de la UFEC, Gerard Esteva; els vicepresidents de la FCF Josep Llaó, Joan Soteras, Joan Josep Isern, Pere Guardiola, Jordi Terés; i el directiu i delegat del mateix ens a Girona, Jordi Bonet.

 

Munté ha volgut manifestar tot el seu suport al partit de Nadal de la selecció catalana i ha destacat el paper dels catalans en l’esport: “A Catalunya tenim una gran tradició esportiva i un gran potencial en moltes disciplines, i les nostres seleccions, masculines i femenines, tenen nivell i qualitat per estar en primera línia a nivell mundial”. D’altra banda, la consellera ha afirmat obertament que “el partit del dia 28 és una bona oportunitat per projectar al món la nostra reivindicació de competir oficialment amb les nostres seleccions nacionals”.

El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha destacat que aquest partit permet “mantenir viva la internacionalització de la selecció” i ha fet una crida a la participació el dia 28, “sobretot a la gent de Girona, però també a la resta de ciutadans i ciutadanes del país”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa