Món Esport
Márquez, sobre la polèmica amb la pancarta: “No hem de barrejar temes, estem celebrant una festa esportiva”

Marc Márquez s’ha pronunciat al voltant de la polèmica generada després que és negués a celebrar el seu títol mundial de MotoGP al balcó de l’ajuntament de Cervera perquè allà hi ha col·locada una pancarta de suport als presos polítics. En la festa organitzada al seu poble, el pilot ha demanat que no es barregi “una celebració esportiva” amb cap qüestió política: “L’únic que vull és estar amb la meva gent i amb el meu poble”.

 

“Estava tombat al sofà més tranquil que mai i, de cop, em vaig veure en les notícies. He passat per moltes experiències en la meva curta carrera i això no m’afecta. Vull celebrar-ho a casa amb la meva gent i amb els meus seguidors”, ha seguit valorant Márquez, tot intentant convertir en anècdota el fet que els seus patrocinadors i el seu FanClub demanessin a l’alcalde Ramon Royes que retirés el cartell a favor de la llibertat dels presos polítics.

 

“Els 10 minuts que estaria al balcó prefereixo gastar-los estant a la plaça abraçant-me amb la gent i parlant amb ells que no saludant-los des de la distància. Això és el més important. Estem celebrant un Mundial i estic ansiós per arribar a la plaça i estar el màxim temps possible amb la meva gent”, ha sentenciat el català.Nou comentari

Comparteix