Món Esport
La Supercopa de Catalunya entre el Barça i el Girona ja té escenari, dia i hora
  • CA
Messi i Alcalá, durant el Girona-Barça. | EFE

La final de la Supercopa de Catalunya 2019 ja té escenari, dia i hora. L’Estadi Municipal de la Nova Creu Alta, on el Centre d’Esports Sabadell juga els seus partits com a local, serà l’encarregat d’acollir el partit entre el Barça i el Girona, els dos clubs catalans de la Primera Divisió millor classificats la temporada passada, el pròxim dimecres 6 de març de 2019 a les 18.45 hores.

 

El camp del Sabadell tornarà a ser la seu d’un partit organitzat per la Federació Catalana de Futbol després que l’any 2016 ho fes per darrera vegada. Aquell any, el mateix conjunt arlequinat va guanyar la Copa Catalunya absoluta al filial del Barça (2-0). La Supercopa de Catalunya, en què el Barça intentarà revalidar el títol aconseguit als penals contra l’Espanyol l’any passat, es podrà seguir en directe per TV3.

La Nova Creu Alta, en una imatge d'arxiu.
La Nova Creu Alta, en una imatge d’arxiu. | CE SABADELL

Inaugurat el 20 d’agost del 1967, l’estadi de la Nova Creu Alta té capacitat per a 11.981 espectadors i està situat al barri de la Concòrdia de Sabadell. El feu arlequinat ha viscut la història més recent del club vallesà, amb la participació a la Copa de la UEFA i el pas per la Primera Divisió inclosos. Actualment, acull partits del Grup III de la Segona Divisó B.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa