La SER demana disculpes a l’entrenador del Lleida que va ser atacat per parlar en català
Gerard Albadalejo, durant una roda de premsa.
Gerard Albadalejo, durant una roda de premsa. | Lleida Esportiu

Rectificar és de savis. La Cadena SER ha demanat disculpes a Gerard Albadalejo i al Lleida Esportiu després de la polèmica amb el català en la roda de premsa posterior a l’empat entre la Sociedad Deportiva Ejea i el conjunt català. A través de les xarxes socials de l’emissora local Cinco Villas, el mitjà de comunicació ha lamentat el que va passar i ha deixat clar que el periodista indignat pel fet que l’entrenador contestés una pregunta de Catalunya Ràdio en català no forma part de la plantilla, sinó que és un col·laborador extern.

 

 

La Cadena SER Cinco Villas lamenta el que va passar després del partit entre el Lleida i l’Ejea. L’emissora s’ha disculpat amb el club i el seu entrenador, Gerard Albadalejo, per una acció protagonitzada per un col·laborador extern i que no forma part de l’equip de redacció d’aquesta casa”, ha aclarit la ràdio espanyola.

 

Tot va començar quan Albadalejo va respondre a una pregunta al periodista de Catalunya Ràdio en català. Llavors, un professional de la comunicació local va mostrar la seva desaprovació en relació a això i li va demanar que contestés en castellà. L’entrenador del Lleida, ferm, no va canviar la postura i va explicar amb tot el respecte del món el perquè: “Si em fan una pregunta en castellà, la contestaré en castellà. I si és anglès i em puc fer entendre, exactament el mateix. No és una qüestió de catalans i espanyols”.Nou comentari