Món Esport
La selecció catalana femenina guanya la mundialista Xile als penals
  • CA
Les jugadores de Catalunya celebren la victòria contra Xile. | FCF

Catalunya demostra el gran nivell que té la seva selecció femenina amb una victòria als penals en l’amistós contra Xile, combinat nacional que disputarà el Mundial de França previst per a aquest estiu. En un Municipal de l’Hospitalet de Llobregat força ple (2.560 assistents), les de Natàlia Arroyo han demostrat que tenen nivell per competir i vèncer entre les millors seleccions, i això que les algunes de les seves millors jugadores (com per exemple Alexia Putellas, Vicky Losada o Aitana Bonmatí) estaven convocades amb la selecció espanyola i no han jugat.

 

El partit ha estat força igualat; les oportunitats més clares han estat per a Catalunya (la portera Christane Endler i la falta d’encert de les catalanes en els darrers metres ha impedit que es desequilibrés el marcador), però Xile també ha tingut alguna ocasió i el 0-0 final no ha estat injust. En la tanda de penals, la portera catalana Mariajo ha aturat dos llançaments i les noies de Natàlia Arroyo han pogut celebrar una victòria de mèrit, prestigi i molt esforç.

 

Entre les personalitats assistents al partit han destacat Roger Torrent (president del Parlament), Joan Soteras (president de la Federació Catalana de Futbol), Gerard Figueras (Secretari General de l’Esport), Santí Ballesté (president del Club Esportiu l’Hospitalet), Núria Marín (alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat) i el jugador blaugrana Arturo Vidal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa