Món Esport
La RFEF demana que es respecti “la presumpció d’innocència” de Subies
  • CA

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha expressat “el màxim respecte per a les accions judicials” que s’han dut a terme aquest dimarts a la seu de la Federació Catalana de Futbol i, davant les detencions del seu actual vicepresident econòmic Andreu Subies, expresident de la FCF, i de l’exdirectiu José Contreras ha demanat que es respecti “la presumpció d’innocència”. Aquest ha estat el comunicat de la RFEF:

 

“La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) manifesta el màxim respecte cap a les accions judicials després dels esdeveniments que han tingut lloc aquest matí, en el marc de la Federació Territorial Catalana, i vol demanar que es respecti la presumpció d’innocència. El compromís amb la justícia de la RFEF és clar, com ho demostra el fet que la institució està personada com a acusació particular en el cas Soule. Així mateix, es considera que en aquests moments és necessari disposar de tota la informació per actuar amb rigor i responsabilitat. Tenim un compromís amb la transparència i se seguirà en aquest camí.”

 

 

Per la seva banda, la Federació Catalana de Futbol ha confirmat els registres de la Guàrdia Civil a la seva seu mitjançant el següent comunicat:

 

“Us comuniquem que la Guàrdia Civil, per ordre del Jutjat Central d’Instrucció número 1 de l’Audiència Nacional de Barcelona, s’ha personat a la Federació Catalana de Futbol per demanar una sèrie de documentació. L’FCF ha donat tot tipus de facilitats i tan bon punt s’hagi entregat tota la documentació es reprendrà l’activitat federativa de manera habitual. Quan tinguem més informació us la detallarem puntualment.”

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa