Món Esport
La Federació Catalana de Futbol afronta la seva Assemblea més calenta

Andreu Subies té una patata calenta sobre la taula del seu despatx. Pocs dies després de la notícia publicada per El Món, en la qual s’acusava la junta directiva de la Federació Catalana de Futbol de falsejar actes notarials per a que directius, delegats i subdelegats assistissin a les darreres Assemblees en nom de diversos clubs, el president de la Catalana haurà d’afrontar una nova Assemblea amb la mirada posada sobre la seva persona i el seu discurs al voltant de les informacions difoses per aquest diari.

En els darrers dies, la Federació Catalana de Futbol ha admès, en privat i davant alguns clubs que els han demanat explicacions, la veracitat de la notícia i ha demanat disculpes als afectats per l’error comès, en un reconeixement de culpa que no s’ha realitzat en públic. Davant l’opinió general i els mitjans, la FCF ha atacat aquest diari i ha titllat la situació de “campanya de desprestigi” iniciada únicament per evitar que l’Assemblea aprovi el nou sou del president Subies.

 

La realitat, però, és que la Federació ha iniciat una cacera de bruixes per descobrir l’origen de la filtració i la voluntat dels teòrics responsables. A la seu de Barcelona, membres de l’ens federatiu han estat interrogant, durant les darreres hores, àrbitres i responsables de la disciplina de futbol sala, gent considerada propera al treballador acomiadat la setmana passada per haver escanejat documentació.

Explicacions, als clubs

Aquest divendres a la tarda, a l’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet de Llobregat (17:30h), Andreu Subies ja no haurà de donar explicacions a les televisions, ràdios o premsa escrita, sinó que ho haurà de fer davant els seus clubs, les entitats que formen l’Assemblea General i els qui hauran d’aprovar -o no- la modificació de pressupostos per incloure-hi el sou del president. Seran els clubs qui demanaran explicacions reals, els que sotmetran Andreu Subies a judici i els que tindran la potestat per tirar endavant o frenar les propostes de la junta directiva. Segons ha pogut saber El Món, diversos clubs de la Lliga Catalana de Futbol Sala demanaran, plegats, que el president aclareixi el sou cobrat durant quatre anys per l’ara director de la Lliga, José Miguel Calle i, sobretot, per la seva esposa, qui no va treballar mai a la Federació.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa