Món Esport
La Federació Catalana de Futbol acomiada un treballador per robar documentació
  • CA

La Federació Catalana de Futbol ha decidit acomiadar un treballador, i així ho ha fet públic en un comunicat, després de descobrir un robatori d’informació privada de l’ens federatiu. Part d’aquesta documentació ha estat publicada, durant aquests darrers dies, en diversos mitjans de comunicació, incloent-hi el diari El Món, que l’ha difós després de comprovar l’existència d’una notícia d’interès nacional.

Aquest home, d’inicials J.J.M., segons ha explicat la FCF, “va sostraure, durant els últims mesos, informació privada de la Federació. Aquesta actuació vulnera de forma flagrant la bona fe contractual que la Federació té dipositada en els seus treballadors, incorrent en un delicte greu, objecte de denúncia”.

 

La Federació Catalana de Futbol, tanmateix, assegura que “part d’aquesta informació robada és incompleta, ha estat la que durant els últims dies ha aparegut en diversos mitjans de comunicació” i demana a aquests mitjans que “no es difongui per no ser completa, no ser certa i per derivar d’un acte delictiu”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa