Món Esport
La duresa d’Stuani indigna l’Espanyol: “Va agredir David López”
  • CA
Dídac Vilà, en una roda de premsa.
Dídac Vilà, en una roda de premsa. | RCD ESPANYOL

Dídac Vilà, que contra el Girona va jugar el seu partit oficial número 100 amb la samarreta de l’Espanyol, ha estat el representant que ha manifestat públicament el malestar de la plantilla perica en relació a “l’agressivitat” d’Stuani. L’uruguaià va marcar (i celebrar) dos gols en la festa gironina a l’RCDE Stadium, però també va ser el malaurat protagonista quan va donar un cop de colze a David López.

 

L’àrbitre del partit va considerar que l’acció només era mereixedora d’amonestació, però segons Dídac Vilà “es veu clarament en la repetició com deixa el colze enrere” i, com que “va agredir David López”, “hauria d’haver vist la vermella”. “Sabem que és un jugador que l’any passat li va trencar el nas a en David i després a Montilivi li va tornar a propinar un cop”, ha seguit valorant el lateral esquerre, que es troba en un dels millors moments de la seva carrera i està fent oblidar la marxa d’Aarón al Mainz 05 (que, per cert, aquest cap de setmana ha passat a ser jugador de l’equip alemany a tots els efectes, ja que hi va disputar el seu desè partit).

 

 

“Aquesta temporada està tornant a passar el mateix. Porta tres cops seguits i només ha vist una targeta groga. No entenem el perquè de tot plegat. Les accions es poden revisar amb el VAR, però nosaltres no tenir el poder per prendre aquesta decisió. I els que el tenen no ho fan“, ha remarcat Vilà, que espera que l’Espanyol presenti una queixa formal per tot plegat. El lateral esquerre ha sentenciat la seva valoració sobre Stuani afirmant que l’uruguaià “sempre té baralles per fer cops a destemps i sense lògica”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa