Món Esport
Javier Tebas: “A Espanya no hi ha presos polítics”
  • CA
Javier Tebas, president de LaLiga.
Javier Tebas, president de LaLiga. | Europa Press

Javier Tebas no s’ha mossegat la llengua i ha contestat a Gerard Piqué, que després del triomf contundent del Barça al Santiago Bernabéu va assegurar que “si les televisions de Madrid dediquessin menys temps a parlar del VAR i més a parlar del judici injust als presos polítics, Espanya aniria millor”. El president de LaLiga, que mai ha amagat la seva ideologia i ha defensat en més d’una ocasió que simpatitza amb les idees de Vox, ha afirmat que “a Espanya no hi ha presos polítics”.

 

Piqué és un gran futbolista, però un mal jurista. De justícia no hi entén. A Espanya no hi ha presos polítics, hi ha gent que va intentar cometre un delicte de rebel·lió, segons la fiscalia, i per això estan sent jutjats. És un gran futbolista, un gran organitzador de competicions, però un mal jurista”, ha valorat Tebas, que en més d’una ocasió s’ha posicionat al costat de la ultradreta espanyola.

 

A més, el màxim dirigent del futbol espanyol també ha deixat clar que, si fos per ell, Pep Guardiola hauria de ser sancionat per lluir llaç groc. El tècnic català, no obstant això, segueix fent cas omís de les paraules de Tebas i, aquest dimecres, va tornar a mostrar el seu suport cap als presos polítics.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa