Món Esport
Guardiola visita els presos polítics a Lledoners
  • CA
Pep Guardiola, amb Jordi Cuixart a Lledoners.
Pep Guardiola, amb Jordi Cuixart a Lledoners. | @jcuixart

Pep Guardiola ha aprofitat l’aturada per partits de seleccions per visitar, aquest dijous, la presó de Lledoners. L’entrenador català, que aquest dimecres ja va deixar-se veure al concert per finançar la campanya de Jordi Graupera, s’ha desplaçat al centre penitenciari en què es troben els presos polítics catalans per visitar-los i, de pas, fer una xerrada sobre futbol.

 

Jordi Cuixart ha agraït, a través de les xarxes socials, la visita de Guardiola: “Gràcies Pep, per mostrar als presos de Lledoners que el lideratge també és compromís social i solidaritat i per recordar-nos que el treball en equip no té límits. Infinitament agraïts, també a Xavi Torres”, ha publicat, en referència al periodista esportiu que ha acompanyat el tècnic del Manchester City.

 

 

Cal recordar que Guardiola, soci d’Òmnium Cultural, sempre s’ha manifestat a favor de la llibertat dels presos polítics: el passat onze de setembre va publicar un vídeo a les xarxes socials explicant la seva “injusta” situació, habitualment porta un llaç groc i aprofita qualsevol compareixença pública per denunciar la repressió de l’Estat espanyol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa