Pep Guardiola té clar que els vuit membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural han d’estar en llibertat. Ho va dir en la prèvia del partit d’aquest diumenge, davant l’Arsenal, i ho ha fet pal·lès amb un acte que ha donat la volta al món. Avui, Guardiola ha lluït, de nou, el llaç groc en suport als empresonats i com a mètode de protesta pel seu alliberament.

Guardiola ha expressat la seva opinió durant la victòria del seu equip davant l’equip dirigit per Arsène Wenger (3-1), en un dels millors partits de la temporada del Manchester City, que l’ha confirmat com l’equip a batre a la Premier League i en el líder indiscutible de la competició britànica.

 

Dissabte, abans del partit el tècnic de Santpedor ja va expressar-se amb contundència contra la decisió de la jutgessa Carmen Lamela: “Espero que els polítics que són a la presó puguin sortir el més aviat possible per les seves famílies. Estic preocupat perquè si els ha passat a ells, ens pot passar a nosaltres. No podem obviar que aquests polítics o activistes, que no han trencat un vidre, són a la presó per demanar votar”.Nou comentari