Món Esport
Guardiola torna a reclamar la llibertat dels presos polítics
  • CA
Pep Guardiola, amb un llaç groc davant l’Arsenal. | EFE

Pep Guardiola ha reiterat, per enèsima vegada, la necessitat que els membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural surtin de la presó. El mànager del Manchester City ha insistit en aquesta premissa, després d’una pregunta sobre els motius pels quals duu -des de fa diverses jornades- un llaç groc a la solapa. I ho ha fet en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts davant el Feyenoord, davant els periodistes britànics i holandesos.

“El llaç, com tot el món sap, esperem que tard o d’hora el deixi de dur, perquè puguin sortir les persones empresonades per demanar votar”, ha manifestat a la sala de premsa de l’Etihad Stadium.

 

Guardiola ha reivindicat el temps que els presos polítics duen a la garjola i la seva manca de llibertat: “Si un dia ja era molt, imagina’t el temps que duen ja els Jordis més tots els polítics empresonats. Tant de bo puguin sortir, tornar a casa aviat amb les seves famílies i seguir fent la vida que mereixen”.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa